Panter i srpski treneri - tu trofeji ne izostaju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
16:32
Izvor: Sportske.net

Tako je bilo bar do sada.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kevin Panter je ovog leta stigao u Partizan kao najatraktivnije pojačanje i igrač od koga se mnogo očekuje u narednoj sezoni.

On je i svestan tih očekivanja, a tokom karijere je već imao plodnu saradnju sa srpskim trenerima, na šta je i podsetio u razgovoru za klupsku televiziju.

"Imao sam ih četvoricu? Trojicu – Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se", rekao je Panter.

Tokom priprema Partizan je imao veoma jake provere, nekoliko evroligaških ekipa je odmerilo snage sa crno-belima, a najspektakularnije je bilo prošlog četvrtka u ''Štark Areni'', kada je Partizan savladao aktuelnog evropskog prvaka, ekipu Anadolu Efesa.

"To su nam bili najteži protivnici i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih. Završavamo pripreme, poslednje su nam utakmice i fokusirani smo na početak sezone. Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da stvorimo najbolju moguću hemiju. Od kako smo počeli sve je pozitivno, sve je dobro. Moramo da popravimo neke stvari, ali dobro, tek su pripreme. Nastavljamo da radimo. Biće duga godina", poručuje Panter.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke