Partizan - Jedna opcija manje, Kinezi kvare posao crno-belima?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
16:02
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Partizan traži trenera, ali traže ih i neki drugi...

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Još uvek nema zvaničnih informacija iz Partizana u vezi sa izborom naslednika Nenada Čanka, treći dan posle ostavke bivšeg šefa struke.

Preneli smo ranije danas, najverovatnije će ekipu u Turskoj protiv Turk Telekoma (sreda, 18 časova) sa klupe voditi Aleksandar Matović i Dušan Kecman, a tek po povratku u Beograd biće rešeno pitanje novog šefa struke.

Naravno, ne treba odbaciti ni mogućnost da uprava crno-belih danas postigne dogovor sa nekim od kandidata, a u prvom planu za sada je Andrea Trinkijeri.

S obzirom na nezvanične informacije o velikim finansijskim zahtevima bivšeg trenera Bamberga, deluje da je realnije očekivati neku drugu opciju.

Među tim opcijama pominjalo se ovih dana i ime Aleksandra Kesara, nekadašnjeg Vujoševićeog pomoćnika u Partizanu, ali izgleda da i Kinezi ulaze u trku kada je on u pitanju.

Znate već da je Kesar donedavno već radio u Kini, tamo ga odlično poznaju, a kako danas prenosi portal ''Basketballsphere'', pozivajući se na informacije kineskih medija, Beikong (Peking Flajing Dragons) je ''više nego zainteresovan'' za Aleksandra Kesara.

Opet, ako gledamo finansije, Partizan ne bi mogao da parira Kinezima, ali da sačekamo rasplet. Možda i nije baš sve u novcu...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Monday, 29.10.2018
19:02

Ogroman gubitak za nas sto taj lenjivac nece doci da nas vodi, neka se zna.

avatar
Kico14
Monday, 29.10.2018
18:23

Djordjevic ili Jovanovic.

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 29.10.2018
17:25

Ma njima nikada nije sve u novcu,eno juce setam gradom,vidim Pejdza,sedi u kaficu,nema pice da plati,ali je srecan jer ima ljubav kluba.