Partizan protiv Mege, ovo je plan Filipovskog!

Autor: Beta Beta
petak 11.12.2020.
12:10
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da je Mega neugodan protivnik i da će crno-beli morati da odigraju vrlo dobro u odbrani, a u napadu da budu još precizniji.

Dragana Stjepanovic / Starsport
Dragana Stjepanovic / Starsport

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra dočekuju ekipu Mege u utakmici desetog kola ABA lige.

"Mega ove godine ima dobru ekipu, dobro su trenirani, imaju odličnog trenera koji zna košarku. Imaju mlade igrače koji dobro prate taj sistem - brzi su, dobro trče, centri mogu da pogode za tri poena...", rekao je Filipovski za klupsku televiziju.

Partizan je trenutno peti na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i pet poraza, dok je Mega druga sa skorom 7/2.

"Neugodan su protivnik i moraćemo da odigramo vrlo dobru odbranu, da sprečimo njihove kontranapade, pošto su stvarno mnogo brzi, da dobro branimo jedan na jedan i pikenrol, koji igraju iz više uglova",
naveo je Filipovski.

"U napadu ćemo morati još preciznije i konzistentnije da razvučemo to što želimo na 40 minuta. To je naša želja... Čeka nas izazov da protiv mlade i brze ekipe igramo precizno", dodao je trener Partizana.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz rekao je da je forma njegovog tima u usponu i da smatra da su crno-beli favoriti u predstojećem meču.
-
baner
-
"Ekipa Mege igra vrlo dobro ove sezone, imaju centarski par koji igra fantastično i iskusnog pleja Tepića koji vodi ekipu. Prikazali su fantastične partije i u taj meč moramo da uđemo sa velikim respektom, iako su mlada ekipa", rekao je Jaramaz.

"Mi dolazimo iz još jedne važne pobede u Evrokupu, mislim da nam je forma u usponu i da smo favoriti u ovom meču. Moramo da pobedimo, s obzirom na naše ciljeve u ABA ligi. To je veliki izazov, ali trudimo se da nas to ne opterećuje već da nas motiviše", istakao je on.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke