Partizan se već sprema za derbi, ali hoće li biti kompletan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
10:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Više od nedelju dana je pred ekipom Nenada Čanka da se pripremi za derbi sa aktuelni šampionom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nezapamćena rezultatska kriza, tokom koje je Partizan ostvario samo jednu pobedu u 11 odigranih mečeva u ABA ligi i Evrokupu, sada je već prošlost za crno-bele, koji su u protekle tri utakmice u reginalnoj ligi ostvarili sve tri pobede.

Utisak je da im veoma prija činjenica da sada imaju više odmora između dve utakmice, s obzirom da su takmičenje u Evrokupu već završili, pa su maksimalnu pažnju posvetili borbi za četvrto mesto u ABA ligi.

I pored tri vezana trijumfa, neće im biti nimalo lako da taj cilj ostvare, pogotovo što je Mornar i dalje u prednosti, a crno-bele tek čekaju najteži izazovi do kraja ligaškog dela sezone u regionalnoj ligi.

Prvi naredni je derbi protiv Crvene zvezde mts u ponedeljak, 29. januara od 21 čas, a s obzirom da su meč sa Cibonom odigrali u subotu, crno-beli će imati devet dana za pripremu ove utakmice.

Uspon forme, naravno, veoma raduje navijače Partizana u susret duelu sa crveno-belima, ali postoji i jedan razlog za brigu.

Naime, zamenik kapitena Mihajlo Andrić je propustio meč protiv Cibone, a ni u prethodna dva meča protiv Igokee i Zadra nije bio potpuno spreman.

''Žurnal'' prenosi da je u pitanju povreda zadnje lože, da bi Andrić trebalo da se za par dana vrati u trenažni proces, ali je u ovom trenutku neizvesno da li će trener Čanak moći da računa na njega u derbiju.

Podsetimo, zbog povreda su već duže odsutni i Marko Čakarević i Obrad Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Monday, 22.01.2018
14:54

To sto je cakarevic odsutan mu dodje kao pojacanje. Zadar mora da dobije, a protiv zvezde rastereceno, lulice nas sigurno

avatar
Salone
Monday, 22.01.2018
11:43

Veceras ako Mornar uzme to je zavrsena prica a Zvezda ce partizana svakako pregaziti

avatar
Skank hunt
Monday, 22.01.2018
11:56

Pa boga mi i buducnost a i cedevita. Bas je zajebano.

avatar
Black-White Head
Monday, 22.01.2018
16:31

A šta ako ne bude tako....Ako se kojim slučajem dobije Zvezda(što nije isključeno,jer Zvezda ove godine nije ekipa koja igra u kontinuitetu),otvara se šansa da se dobije Budućnost u Beogradu