Pavlović: "Zna se šta rešava derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.02.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Prekaljeni košarkaški as iz redova KK Partizan NIS Saša Pavlović izneo je svoja očekivanja pred nedeljni gradski derbi sa Crvenom zvezdom Telekom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi martovski dan rezervisan je za gradski derbi koji će košarkaši Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom odigrati u okviru 23. kola regionalne košarkaške lige.

Biće to treći ovosezonski okršaj dve ekipe a prethodna dva dobili su crveno-beli. Pre samo sedam dana Zvezda je savladala Partizan u polufinalu "Kupa Radivoja Koraća" a Saša Pavlović objasnio je šta će crno-belima biti potrebno kako bi savladali rivala.

"Moramo pre svega da budemo mnogo koncentrisaniji i disciplinovaniji u odbrani, prevashodno ja s obzirom na ishitrene faulove koji nisu bili potrebni, posebno na njihovoj polovini terena" kazao je Pavlović.

Partizan je na prethodnoj utakmici protiv Crvene zvezde Telekom imao nešto lošiji procenat sa linije penala pa Pavlović podseća da tako nešto ne sme da se ponovi u nedelju.

"Što se slobodnih bacanja tiče procenat mora da bude na nivou. Jer, ovakvu utakmicu kakva je derbi dobijaju skokovi, odbrana i slobodna bacanja. Sve što mi nismo pokazali u prošloj utakmici. Ali, mislim da smo sada spremni" poručio je Saša Pavlović.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević neće moći da računa na povređenog Eda Murića, dok na drugoj strani izostaje Branko Lazić.

Gradski derbi na programu je od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke