Plej Jokić dobar, ali nema ko da ga prati!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.08.2020.
21:42
Izvor: Sportske.net

Jokićev učinak sasvim solidan.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Džamal Marej, Geri Heri i Vil Barton danas nisu nastupali za Denver Nagetse i njihov nedostatak je bio prilično uočljiv. Na kraju, pobeda Majamija 125:105.

Zbog toga je Jokić često morao da igra plejmejkera, kao i u većem delu pripremnih utakmica za ovu završnicu i ovoga puta se ponovo odlično snašao.

U prvom poluvremenu je bio najraspoloženiji za igru, prva opcija u napadu Denvera, postigao je 14 poena, a u istom ritmu je nastavio i u drugom delu igre.

Ipak, Majami je bio prejak, pravili su razliku u trećoj četvrtini, nije pomogla ni jedina trojka Jokića. Igra Nagetsa je bila bezidejna u toj deonici u napadu, pa je očas posla bilo +15 iako je čitav meč do tada bio u egalu.

Batler je bio enigma za defanzivu Denvera, nakon njegovih poena bilo je 103:83, a nakon tri vezane trojke Olinjika 117:95.

Jokića u poslednjoj deonici i nismo toliko gledali jer je bilo jasno da Denver ne može da dostigne veliki zaostatak.

Meč je završio sa 19 poena, sve u prve tri četvrtine, 7 skokova i 6 asistencija. Džerami Grent je imao takođe 19 poena, a Monte Moris 13. Na drugoj strani 22 poena Adebaja i Batlera, Olinjik 20 poena, a Dragić 13.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke