Počinje neka nova era, Tomić Zvezdin trener!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.07.2018.
17:07
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ima novog trenera, sada je i zvanično.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Stiglo je obaveštenje od Crvene zvezde MTS.

Taj klub ima novog trenera, nakon što su tim vodili prethodne sezone Dušan Alimpijević i Milenko Topić, sada na scenu stupa Milan Tomić.

Potpisao je ugovor na tri godine sa aktuelnim šampionom Srbije koji će naredne sezone igrati u Evrokupu.

"Nekadašnji košarkaš Radničkog i Olimpijakosa, dugogodišnji član stručnog štaba i trener kluba iz Pireja, Milan Tomić, novi je trener KK Crvena zvezda mts", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Tomić je u svojoj karijeri nakon igračke bio u Olimpijakosu gde je obavljao nekoliko funkcija, bio je pomoćnik, tim menadžer, takođe je i vodio tim u dva navrata.

Ambicije Crvene zvezde i 44-godišnjeg trenera su se poklopile, spremamo se za novu eru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
srpskaspartacrnagora
Saturday, 14.07.2018
02:34

Kakva crna era... 2 godine max

avatar
Silent
Friday, 13.07.2018
20:09

Bravo odlican posao je odradjen sad da skooimo tim i EL se vraca

avatar
Old_school
Friday, 13.07.2018
18:14

Ako se drzi principa po kojem je Olimpijakos poznat, a to je jaka odbrana, onda nema zime. Na to smo navikli kod radonje. Alimpijeva trci i pucaj kosarka nas je kostala EL.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 13.07.2018
17:50

Fala bogu. Nadam se da je od onih likova koji uši zavrću za indolentnost i šalje na tribine za bezobrazluk. Koliko zna, videćemo. Bitno je da se krene sa pravljenjem ekipe što pre a ne da se sastavlja i uigrava u toku lige. Sad da vidimo ko ide, ko ostaje. Ako već ode Omić, nadam se da će doći Ožo. Ne očekujem zvezde od igrače ali svakako borce, radnike, prostor mladim igračima koji imaju talenta i daj bože 3 krštene akcije a ne ono iživljavanje sa trojkama. Da postoji i unutrašnja i spoljašnja igra

avatar
mm20
Friday, 13.07.2018
17:36

I sada pustite coveka da radi, neka pravi ekipu, i ne mora ni sl sezone Evroliga, nije smak sveta, neka napravi sistem,pa za dve, tri godine, da se napada sve. Prebaciti Odza, Nenadica, Simanica, dovesti par igraca, i polako. Feldin, Jovanovic, i jos par njih, raskid ugovora, pustiti Dobrica 30 min.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 13.07.2018
22:40

Tako je, neka ide zdravo, da se uspostavi igra i gradi ekipa, rastosiljaju oni koji su igrač više za protivnika i od klinaca se napravi kvalitetno. Godina manje više,ovo što je bilo je blagi užas, šajba trojka, kao da se igra 7up.