Poluvreme - Mega drži lekciju Partizanu, imaju li crno-beli snage za preokret?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.12.2020.
19:52
Izvor: Sportske.net

Veoma loš Partizan u prvom poluvremenu protiv Mege na svom parketu, čak je razlika i pristojna.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Jako loše izdanje Partizana u prvom poluvremenu u dvorani "Ranko Žeravica", Mega vodi nakon 20 minuta 40:50.

Ništa nije funkcionisalo kako treba u ekipi Saša Filipovskog, odbrana je bila katastrofalna, dok je u napadu bilo par "bljesaka" crno-belih.

Trojkama su košarkaši Mege razneli crno-bele u prvih par minuta, Cerovina, Petrušev i Simonović su pogodili po jednu, a nakon dva zakucavanja mladog Petruševa bilo je +10.

BIlo je i 14 poena viška za goste u prvoj četvrtini, Partizan je imao par lepih trenutaka u napadu kada su zakucavali Mozli i Mekintajer.

Nakon trojke Novaka početkom druge četvrtine bilo je 15 poena razlike za Megu, a crno-beli su uspevali da spuste razliku, ali nikako na jednocifrenu.

Svi su očekivali buđenje Partizana, da Filipovski nađe dobitnu kombinaciju, a umesto toga, Mega je stigla do +19 u jednom trenutku. Ipak, samo zahvaljujući Mileru-Mekintajeru Partizan nije toliko ponižen u prvom poluvremenu.

Bilo je i komičnih detalja kada je Mika izbio loptu Zagorcu iz ruke nakon ofanzivnog skoka, Mega je sasvim zasluženo na kraju dobila prvo poluvreme.

Može li Partizan do preokreta? Sa ovakvom igrom, baš teško...

Mekintajer ima 13 poena, na drugoj strani Petrušev 17.

baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 12.12.2020
21:05

Zamislite kako se omalozava Mega i od komentatora i od medija, sve vreme. Da ima ovu ekipu Partizan ili Zvezda pa to bi bili NBA timovi koji mogu da brisu parket sa Gold Stejtom. Ovako, nemaju nikakvu podrsku od nikoga, za sudije da ne pricam. Ljubitelji kosarke, ova igra Mege odavno nije vidjena u nasim dvoranama, jos kad ih gledas svi domaci igraci vode glavnu rec, miljina, i pomalo podsecaju na onu generaciju Radja-Kukoc i kompanija. Umesto da se potvrdi da Mega trenutno je nas najbolji tim, ovi iz Arene sve vreme pricaju kako Zagorac los, kako Mika nije u formu, kako Jaramazu treba vreme da se vrati u pravu formu, itf itf, i u jednom trenutku razlika dostigla 18 poena ili 19 nisam siguran, znaci ni komentara ovih debila nije bila nego zamalo muk, ajde bre ljudi pa ja se nadam da gledam ovu Megu u finale, jos ce da se uigraju do tada, ionako navijaca nema niko da nacine prevagu a za kvalitet vidimo koliko odskacu od ovog mucnog Partizana i one grogirane Zvezde. Ako Partizan izgubi veceras upasce bas u tesku situaciju za plasman medju 4, jer definitvno nemaju taj kvalitet a Bogami bice iznenadjenje ove godine ko ce da se plasira medju prve 4 ekipe, ko god imao protivnika Megu tesko njima. Ajmo Crno beli, zbog proslosti i slave hteo bi da vi dobijete veceras, nikako zato sto zasluzujete!