Poluvreme - Šiško muči Partizan, šta ''grobare'' najviše brine?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.10.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Kao i protiv Tofaša pre nekoliko dana u Evrokupu, loše prvo poluvreme ekipe Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras igraju meč drugog kola ABA lige, rival im je slovenačka ekipa Primorske, a posle prvog poluvremena u Kopru rezultat je 36:28 za Primorsku.

Tokom prve četvrtine, crno-beli su bili van ritma, domaće je osokolio odličan start i vođstvo od 6:0 uz dve vezane trojke, a posebo raspoložen tokom prvog poluvremena bio je Žan-Mark Šiško koji je uz Herisapravio najvie problema odbrani Partizana.

Vodila je Primorska i sa 22:9 u završnici prve četvrtine i tek tada je Partizan zaigrao bolje, napravio je seriju 7:0 i prepolovio ovu prednot rivala.

Početkom druge četvrtine crno-beli prilaze na 25:22, domači uzvraćaju novom mini serijomod 5:0 i do poluvremena Primorska nije dozvolila preokret ekipi Partizana.

Šiško je sa devet poena, pet asistencija i dva skoka najbolji u domaćem sastavu, a Lens Heris najefikasniji sa 11 postignutih poena. U Partizanu Pejners i Volden za sada najefikasniji sa po šest poena.

Podsetimo, Partizan je i danas oslabljen neigranjem povređenog Rašona Tomasa.
-
- - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 12.10.2019
18:54

Ne blistamo, to je cinjenica. Ali sa ovakvim sudjenjem dobro da nije 20+ za Primorsku. Sve sto su mogli da im daju, dali su im. Znaci, mlate u odbrani, skoro da im nista ne sviraju. U ovih nekoliko meceva sto sam odgledao Gordic zalutao, totalno, a Pejdz po starom, jedna odlicna utakmica pa deset u kojima nema potrebe da ga vode na utakmicu, jer je svakako neprimetan.