Radonjić: ''Najbitnije da smo pobedili'''

Autor: Beta Beta
nedelja 16.11.2014.
22:27
Izvor: Beta

Posle trijumfa nad Krkom, trener Zvezde podsetio na težak raspored koji njegovu ekipu očekuje u narednih dvadesetak dana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je najbitnije da je njegov tim pobedio Krku i da sada treba da se sprema za težak raspored.

"Najbitnije smo uradili, a to je da iz ovakvog meča izvučemo pobedu, odnosno dva boda, koji su bili veoma bitni posle ubedljivog triumfa u Evroligi. Očekuje nas težak raspored i sada je važno da se oporavimo i da se pripremimo za ono što nas čeka u narednih u 20 dana", rekao je Radonjić novinarima.

Zvezda je danas posle velike borbe i preokreta pobedila Krku sa 85:78 i ostala neporažena posle osam kola Jadranske lige.

"Zadovoljan sam pobedama, ali ne može se to uvek očekivati. Imamo, naravno, svoje želje i ideje, ali videćemo. Najbitnije je da svaku utakmicu odigramo kvalitetno i bez opterećenja, i rezultati će sami doći", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je kazao da njegov tim ne bi trebalo da dozvoli sebi da dođe u situaciju da bude "pod moranjem" da pobeđuje, kao i da je zadovoljan pristupom svojih košarkaša današnjem meču.

"Pristup današnjoj utakmici je bio veoma dobar. Pokazali smo poštovanje prema protivniku. Početak nam je možda ulio preveliko samopouzdanje, što nije bilo dobro, i onda nas je to koštalo loše igre u drugoj četvrtini. Posle toga smo nekako uspeli da se konsolidujemo u poslednoj četvrtini i da dodjemo do veoma bitna dva boda", rekao je Radonjić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 16.11.2014
23:48

Radonjicu protiv jakih i iskusnih ekipa kao sto je Olimpiakos pobedu ne mozes da trazis u poslednjoj cetvrtini, a to su nam pokazali u Beogradu.