Radonjić: "Povrede su nas desetkovale"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić objasnio je da nije bilo realno da crveno-beli savladaju Albu u situaciji kada su povrede desetkovale njegov tim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije upisao je u Berlinu deveti ovosezonski poraz u TOP 16 fazi Evrolige, premda se neuspeh u 12. kolu može opravdati problemima sa povredama igrača.

Zvezda je u Nemačku otputovala bez povređenih Branka Lazića i Marka Tejića a već na startu utakmice povredio se i Markus Vilijams.

"U Berlin smo doputovali bez dvojice povređenih igrača a onda smo izgubili i Markusa Vilijamsa na početku utakmice. To nas je stavilo u težak položaj a Alba je iskoristila šansu koja joj se ukazala i posebno dobro odigrala u odbrani" rekao je Radonjić.

Trener Crvene zvezde Telekom nije komentarisao intenzitet povrede Markusa Vilijamsa a kao još jedan razlog poraza od Albe istakao je iskustvo protivničke ekipe.

"Uspeli smo da se vratimo u meč i da izjednačimo rezultat ali je u odsudnim trenucima Alba pokazala da je iskusnija i zasluženo pobedila" zaključio je crnogorski stručnjak.

Do kraja TOP 16 faze crveno-beli će se sastati sa Žalgirisom u Kaunasu a u poslednjem kolu čeka ih duel sa Panatinaikosom u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke