Rakočević najavio sjajnu vest za reprezentaciju Srbije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.05.2019.
17:22
Izvor: Sportske.net, O2 TV

Čeka se zvanična potvrda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Po završetku juniorskog F4 Evrolige, na kojem je trijumfovao Real Madrid, uz fenomenalno izdanje Marija Nakića, iz dana u dan se licitira za koju će reprezentaciju ovaj 18-godišnji momak nastupati u budućnosti.

Nadaju mu se i Srbija, i Hrvatska, i Španija, a najnovije informacije na ovu temu otkrio je danas Igor Rakočević, potpredsednik KSS u izjavi za O2 TV.

''Mario Nakić blizu je odluke da nastupa za reprezentaciju Srbije'', poručio je Rakočević i dodao:

''Ja sam u direktnom kontaktu sa Mariom. Videli smo se i razgovarali tokom F4 u Vitoriji. On prema pravilima FIBA do 21. godine i može da igra samo za Srbiju. Posle toga bira reprezentaciju.

Mario sada želi da se posveti individualnom napretku i seniorskom takmičenju u Realu, ali je ponikao kod nas prošao sve trenažne centre KSS i ja sam optimista. Mislim da je bliži igranju za Srbiju'', izjavio je Rakoičević.

Podsetimo, prethodno se na ovu temu oglasio i novi selektor Hrvatske Veljko Mršić koji je i sam priznao da je Nakić bliži Srbiji u ovom trenutku, ali i da u Hrvatskoj neće tek tako odustati od borbe za ovog supertalentovanog igrača.

Mi se, ipak, nadamo da na kraju neće doći ni do kakvog ''veleobrta'' i da će se Rakočevićeve najave uskoro obistiniti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke