Šakota progovorio o svom potencijalnom nasledniku u Zvezdi, šta bi ga usrećilo?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2020.
22:01
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Tokom vikenda bilo je različitih spekulacija ko bi mogao da nasledi Šakotu možda i pre kraja sezone.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Spekulacije su počele posle utakmice između Baskonije i Crvene zvezde (71-56), na kojoj Dragan Šakota iz zdravstvenih razloga nije mogao da putuje u Vitoriju, pa je ekipu sa klupe vodio njegov pomoćnik Andrija Gavrilović.

Juče tih problema sa venama nije bilo, Šakota je bio uz aut liniju tokom meča sa Cedevita Olimpijom, koju je Zvezda ubedljivo dobila.

Ipak, tokom jučerašnjeg dana se najpre spekulisalo o Sašu Filipovskom, kao njegovom potencijalnom nasledniku, da bi nedugo zatim u prvi plan izbio aktuelkni trener FMP-a Vladaimir Jovanović.

Danas, u razgovoru sa novinarima pred put u Istanbul na evroligaški meč sa Fenerbahčeom, Šakoti je, između ostalog postavljeno i pitanje na tu temu.

On je najpre bio iznenađen zbog toga, ali potom je izrazio i jednu svoju želju kada bude došllo vreme za rastanak od Zvezde.

''Prvi put čujem informaciju, ali sa druge strane biću najsrećniji da na moje mesto dođe mlad i perspektivan trener'', uzvratio je Šakota, a prenosi ''Telegraf''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Tuesday, 03.03.2020
13:49

Ne mogu da verujem da se razmišlja o Jovanoviću, pa on se ni u FMP-u nije potpuno dokazao. Treba nam trener sa iskustvom i autoritetom.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 03.03.2020
01:31

E bas da vidimo kako i kome ce biti najlepseije ako ostane Sakota, uskoro je to nema brige, za mesec dana znacemo sve, i kome ce da bude lepo i kako ce da bude lepo! Samo zapamti sto cu da ti kazem, sanse da budete sampioni ce da vam raste jedino ako Zvezda ne pobedi djetice, a ako slucajno igrate protiv Zvezde u finale, eto moje vidjenje bice 3:1 za nas, to jest za Zvezdu! Hoces opkladu?Pozdrav svim ljubiteljima kosarke aposeban pozdrav mojim Delijama !!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.03.2020
19:32

Ako kaniš pobediti, moraš se na utakmici pojaviti! Biće 4:0 za FMP samo ako budu dozvoljeni četvoro i petokoraci, ako se ne svira u poslednjoj sekundi i ako Šokota ne traži tajm-aut za Partizan jer će Ostoja Mijailović po zadatku morati da ćuti. Ne može da nam bude najlepše s Tomićem kada on nije ni stigao do finala Superkupa, ipak nam je s Šokotom u finalu Kupa bilo najlepše.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 06.03.2020
20:17

Mnogo je manje važno da li će Partizan biti šampion ili bilo koji drugi klub osim FMP-a jer FMP ne zaslužuje plej-of ABA jer su trebali da mu oduzmu bodove jer se nije pojavio na utakmici, ne zaslužuje da igra u ABA ligi jer se i njegova filijala takmiči u istoj ligi i jer je privatni klub koga država finansira. Plan onoga ko deli pare je da Partizan preko EK uđe u €L, a da FMP kako zna i ume osvoji ABA ligu jer će samo u tom slučaju raditi veza sa Bartomeuom, a Ostoja tu neće smeti ništa da kaže kao što nije smeo ni nakon četvoro i petokoraka u finalu domaće lige. Generalno u celoj evropskoj košarci vlada cirkus jer se pravila ne znaju pre sezone, menjaju se kako kome odgovaraju, prave razne kombinacije i ja to svakako ne podržavam.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 05.03.2020
14:22

Pa slazem se s'tobom, budi iskren da li ovo nekako lici na "dejavu", kao prosle godine, doduse, prosle je bilo polufinale? jednu stvar da pojasnimo, ako budete sampioni cestitam sa postovanjem, ali ako ne budete sampioni ABA imam utisak da cete se zaliti sve do pocetka nove sezone, ja ne znam da li stvarno Ostoja zna da nece da bude sammpion ili mu je to naredjenje, ako je ovo drugo onda zaista nema svrhe gledati sport kod nas!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.03.2020
23:38

Ostani Šokota, s tobom je najlepše!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.03.2020
15:05

A sa vama je najveselije ljepi.