Sale doneo odluku, dodat još jedan igrač na spisak pred SP

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.07.2019.
21:31
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Nažalost, očekivana reakcija selektora našeg nacionalnog tima, posle svega što se dogodilo.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju ujutru povređen reprezentativac Srbije i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić primorala je selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića da reprezentaciji priključi još jednog igrača.

Kako je večeras preneo ''Mozzartsport'', Đorđević je pozvao i Nikolu Jovanovića, još jednog Zvezdinog košarkaša, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u italijanskom Trentu.

Okupljanje naših reprezentativaca na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Kini zakazano je za četvrtak u 13 časova u Kraun Plazi, gde će se Đorđeviću javiti većina igrača na koje računa. Oni koji nastupaju u NBA klubovima, sa pripremama će početi nešto kasnije, 3. ili 4. avgusta.

Na Đorđevićevom spisku se, posle teške povrede Kuzmića i ove najnovije promene, sada nalazi ovih 18 igrača koji konkurišu za 12 mesta na konačnom spisku za odlazak u Kinu:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Nikola Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 15.07.2019
21:46

Teodosic, Jovic, Micic, Bogdanovic, Milosavljevic, Guduric, Lucic, Bjelica, Jokic, Bobi, Milutinov. I 12. igrac ce biti verovatno Bircevic jer nam treba jos jedan visok...Macvan je tu da trenira samo, to je izjavio Djordjevic. Mozda povede i Raduljicu umesto Bircevica...Tad bi mnogo vise gledali Jokica na 4, sto je jako lose.

avatar
_Goran_
Monday, 15.07.2019
22:07

Ma garant ce voditi Raduljicu, stalno ga je vodio i cisto sumnjam da ga sad nece povesti, bez obzira sto ne bi trebao da ide.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 16.07.2019
10:13

Vrlo verovatno...A greh je da Nikola Jokic, najbolji centar na svetu, zbog manjka rotacije igra cetvorku..

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 16.07.2019
00:41

Verujem da su Simonovic i Raduljica pre Bircevica u opticaju kao 12. igrac.

avatar
deki trbic
Monday, 15.07.2019
21:42

Ne kontam ga za Simonovica, Bircevica i Macvana xD