Sale, gde baš sad?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.06.2015.
23:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su najave da će Saša Đorđević biti novi trener Panatinaikosa ozbiljnije nego što se u startu mislilo. Konačan dogovor sve izvesniji?!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle velikog uspeha sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji, već smo i navikli na interesovanja brojnih evropskih klubova za selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, pa i onih najvećih poput Real Madrida ili Olimpijakosa.

Međutim, Sale je sve te ponude glatko odbijao, tvrdeći da mu je rad u nacionalnom timu glavna preokupacija u narednom periodu.

"Te priče sam sasekao u korenu zato što je nacionalni tim moj prioritet. Time sam poslao poruku igračima koji žele da igraju za Srbiju iako je jasno da svaki trener mašta o klupi Real Madrida" izjavio je Đorđević pre tri meseca, u intervjuu španskom As-u, a povodom prethodnog interesovanja iz Madrida.

Danas se, međutim, pojavila vest da je Panatinaikos zainteresovan za Đorđevićeve usluge i imajući u vidu navedene Đorđevićeve stavove, mnogi to i nisu ozbiljno shvatili.

Ali, atinski ''Zeleni'' su izgleda mnogo uporniji i konkretniji od ostalih, pa večeras grčki ''Sport 24'' prenosi da je dogovor na pomolu i da bi možda već sutra moglo da dođe i do potpisivanja ugovora.

Ukoliko do toga i dođe, postavlja se pitanje da li će Sale ostati selektor i predvoditi ''Orlove'' na Evropskom prvenstvu, ili će sedeti na dve stolice, što je prethodno kategorički odbijao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djole_delija
Friday, 26.06.2015
04:23

mislim da Sale sklapa kockice za Rio i da ce tek posle toga preuzeti neki klub!

avatar
Friday, 26.06.2015
00:24

Bas su naporni, ako je covjek rekao da nece nikoga voditi onda nece! Ostaje on u Srbiji, ako ga idioti ne otjeraju svojim pitanjima zasto nekoga nije pozvao jer smo svi veci selektori nego on!

avatar
Marko Djordjevic 035
Friday, 26.06.2015
00:06

I da preuzme Panatu, ne verujem da ce dati otkaz u repki. Nije Sale takav tip.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Friday, 26.06.2015
00:02

Odbio je Real,najjaci klub u Evropi. Odbice i Panatinaikos siguran sam.

avatar
Coleman
Thursday, 25.06.2015
23:59

Mislim da ovo nije trenutak za takav potez, mozde tek kad prodje EP.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 26.06.2015
07:53

Plus za ovo, ali nijedan klub nece hteti da ostavi to pitanje za posle EP...