Sin NBA legende dolazi u Cedevitu?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.06.2016.
22:39
Izvor: Sportske.net

Hrvatski šampion na putu da angažuje veoma atraktivno pojačanje ovoga leta.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Još uvek nezvanične informacije ovih dana nagoveštavaju da bismo u narednoj sezoni ABA lige mogli na delu da vidimo naslednika legende Juta Džeza i NBA lige Džona Stoktona - njegovog sina Dejvida.

Naime, spekuliše se da je za Dejvida Stoktona ozbiljno zainteresovana zagrebačka Cedevita, koja je nedavno potvrdila dominaciju u hrvatskoj košarci, osvajanjem nove titule prvaka države.

Dejvid Stokton ima 25 godina, igra na poziciji plejmejkera, a pažnju na sebe skrenuo je odličnim partijama u Razvojnoj ligi, u dresu Reno Bighornsa, Sakramentove ''filijale''. Pre nešto više od godinu dana potpisao je kratkoročni ugovor sa Kingsima i tako dobio priliku da konačno debituje u najjačoj ligi sveta, što je i učinio u meču protiv LA Klipersa u ''Stejpls Centru''.

Ipak, Kingsi najpre nosu produžili ugovor sa njim, ali posle Stoktonovog povratka u NBDL ligu i fenomenalne partije protiv Teksasa, kada je upisao čak 22 asistencije, u aprilu prošle godine se ponovo vratio u Sakramento.

Odigrao je sa Kingsima i prošlogodišnju Letnju ligu, ali opet nije uspeo da se nametne, pa je ponovo vraćen u Bighornse i sada je na pragu evropske avanture.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Tuesday, 07.06.2016
08:34

ima dobra fora u Game of zones kad Dok Rivers prica sa Sinom o tome kako je on bio starter a ovaj igra Garbage time ;)

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 07.06.2016
00:42

Sinovi od nekadasnjih superzvezda NBA lige retko se priblize svojim ocevima.Jedino je Curry nadmasio oca,ali otac mu nije bio zvezda tima,vec koristan timski igrac.

avatar
Tuesday, 07.06.2016
10:01

Pritisak je na njih. Već sa 12,13 godina ako jedan dobar potez naprave odmah ih poreda sa ocem.. Lebronove sinove već pomno prate.. Dodaj i Kleja Tomsona, koji je možda već nadmašio oca, Luk Volton takođe, Tim Hardavej Jr. ima potencijal da nadmaši oca..

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 07.06.2016
11:34

Tim Hardavej Jr. je potencijal,ali pred njim je puno posla.Ne bih se sa tobom slozio oko Luka Voltona.Opet Bil je bio MVP finala i MVP lige,dok je Luk realno imao 3,4 solidne sezone u Lejkersima.