Slučaj Lazić - ''Crvena zvezda obaveštava javnost...'''

Autor: Darko Mitrović
petak 12.03.2021.
21:29
Izvor: Sportske.net

Kako će klub reagovati?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, ABA liga je kaznila kapitena Crvene zvezde Branka Lazića sa dve utakmice suspenzije i novčano, u iznosu od 6.000 evra zbog tehničke greške i isključenja u Splitu, posle nesportskog prekršaja nad Markom Lukovićem.

Večeras je sve ovo potvrdila i Crvena zvezda u svom zvaničnom saopštenju i pritom otklonila dilemu na koje utakmice se Lazićeva suspenzija odnosi. Podsetimo, bilo je nejasno da li će Lazić, osim u nedelju protiv Partizana, pauzirati i u zaostaloj utakmici sa Cibonom ili protiv Budućnosti u narednom redovnom kolu.

Zvezdino saopštenje tim povodom u nastavku prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je kapiten našeg seniorskog tima Branko Lazić, suspendovan na naredne dve utakmice u regionalnoj ABA ligi, i novčanom kaznom u visini od 6000 evra, zbog isključujuće tehnićke greške koju je dobio u duelu 20. kola regionalnog takmičenja sa Splitom koja je odigrana u ponedeljak.

Ovu kaznu izrekao je disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić-Bekić i klub je o tome zvanično obavešten u petak u popodnevnim časovima.

Kapiten crveno-belih kaznu će odraditi na utakmicama protiv Partizana NIS koja je na programu u nedelju, i zagrebačke Cibone na utakmici koja se igra narednog utorka.

KK Crvena zvezda mts ima pravo žalbe na ovu odluku disciplinskog sudije.

KK Crvena zvezda''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke