Trener MZT-a posle poraza od Zvezde: "Mene je sramota"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 30.10.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Todorov ni u najgorim snovima nije mogao da pretpostavi ovakav ishod utakmice protiv šampiona Srbije i Jadrana.

ABA liga/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski - Dadi
ABA liga/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski - Dadi

Povezane vesti

Trener MZT-a Aleksandar Todorov rekao je da ga je sramota posle današnjeg ubedljivog poraza od Crvene zvezde, ocenivši da su akteri utakmice obrukali sebe i klub.

"Znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Ne vidim ja ko ovde može njih da dobije, pa čak i mnogo jači timovi od nas. Zato smo namerno napravili promene u timu, ali stvarno nisam očekivao da igrači protiv tima koji igra Evroligu pokažu toliku malodušnost i tako malo zalaganja", rekao je Todorov novinarima.

Zvezda je danas igrala u kombinovanom sastavu i pobedila je 112:73.

"Brukamo sami sebe i klub. Ni u najgorem snu nisam mogao da pomislim da će se utakmica završiti sa 39 razlike, pogotovo što su oni celo drugo poluvreme igrali sa rezervnim igračima.

Oni koji su danas igrali uglavnom ne igraju Jadransku ligu, nego domaću ligu, a danas su videli zašto. Pokazali su danas sve što 'znaju'. Mene je sramota
", rekao je Todorov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
36 Dado
Tuesday, 31.10.2017
00:03

A zamisli kako je sramota ove iz predgradja što drže rekord -41 😂😂😂

avatar
Miroslav
Tuesday, 31.10.2017
08:49

Onine znaju za sramotu!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 31.10.2017
10:20

Protiv omladinaca jako tesko,dok su sipani milioni a bilo je i tridesetak razlike sa igracima kao sto su macban el igrac,pavlovic nba igrac,milutinov el igrac itd to je najskorije 😁😁😁😁😁