Trinkijeri: "Već su nas jednom 'isprebijali' ove sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.01.2019.
14:47
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Andrea Trinkijeri nije bio na klupi Partizana prilikom prethodnog gostovanja u Baru, ali je dobro analizirao utakmicu u kojoj su crno-beli doživeli poraz.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u subotu dočekuju Mornar u okviru 14. kola ABA lige. U prvoj utakmici Mornar je slavio rezultatom 97:94, a aktuelni trener crno-belih dobro je pogledao taj meč i objasnio šta bi njegovi izabranici trebalo da promene.

"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i 'isprebijala' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu, i shvatiti na koji način oni igraju. Samo na tako ćemo sutra biti bolji", rekao je Trinkijeri.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igra se pred praznim tribinama zbog kazne koja je izrečena Partizanu.

Krilni igrač crno-belih Rade Zagorac kaže da Partizan mora da onemogući igrače Mornara da uđu u prepoznatljiv šuterski ritam.

"Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo na način koji nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na svom maksimumu tokom čitavog njenog toka", poručio je Zagorac.

Utakmica 14. kola ABA lige između Partizana i Mornara igra se u subotu od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke