Uspešna i sjajna eko akcija - Zasađeno 87 stabala za 87 trojki Partizana

Autor: Milovan Longinov
petak 04.11.2016.
13:56
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Sadnice koje su košarkaši crno-belih obezbedili pogocima van linije 6,75 tokom Superlige Srbije 2016. posađene su danas u sklopu kasarne "Vasa Čarapić" u Beogradu.

Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev
Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev

Povezane vesti

Izvršni direktor KK Partizan NIS, Mlađan Šilobad i direktor kompanije Ekostar Pak, Vojislav Stanković, posadili su danas u društvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ministra odbrane Zorana Đorđevića, sadnice koje su crno-beli košarkaši obezbedili u akciji "Trees for threes" tokom Superlige Srbije 2016.

Za svaku trojku koju su igrači KK Partizan NIS pogodili u šampionatu Srbije, kompanija Ekostar Pak, nacionalni operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom je obezbedila po jednu sadnicu "katalpa nana".

Tokom današnjeg događaja, sadnice su postavili i gradonačelnik, Siniša Mali i ministar odbrane Zoran Đorđević, koji su se tokom obraćanja medijima srdačno zahvalili Partizanu na pokretanju čitave akcije, kao i Ekostar Paku na učešću u njoj. 

Izvršni direktor KK Partizan NIS, Mlađan Šilobad se zahvalio kompaniji Ekostar Pak na pomoći prilikom ove akcije i istakao njenu važnost.

"Drago mi je da smo prvi pokrenuli jednu ovakvu akciju i tako dali lep primer ne samo klubovima i sportskim kolektivima nego i ostalim članovima naše zajednice
", istakao je Šilobad.  

Direktor kompanije Ekostar Pak, Vojislav Stanković je u ime kompanije izrazio veliko zadovoljstvo što je akcija "Trees for threes" uspela.

"Već danas smo počeli razgovore o nekim budućim akcijama sa crno-belima'', rekao je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Obrenović
Saturday, 05.11.2016
10:48

Partizan pogadjao trojke a Zvezda je uzela titulu.Tako će biti i narednih 10-15 godina.Što se pre naviknete na to biće vam lakše...

avatar
MOE28
Friday, 04.11.2016
16:04

Ne znam da li se secate kada su kosarkasi CZV sutirali trojke za pomoc deci u Tirsovoj.. nisu pogodili nijednu iz 19 pokusaja hahahaha

avatar
Friday, 04.11.2016
17:25

secam se , po tome su rekorderi

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 04.11.2016
15:05
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 04.11.2016
15:01

U ponedeljak u 21 sat dvorana „Aleksandar Nikolić“ biće poprište prvog ovosezonskog košarkaškog gradsko-prigradskog derbija. Za razliku od junske finalne serije domćeg plej-ofa, ovoga puta gost neće imati podršku nekoliko stotina svojih pristalica, tačnije neće biti razmene ulaznica- crvena zvezda mts aka preimenovani fmp, kao domaćin, odustala je od prolećne prakse, pa će Partizan, kao za poslednje dve utakmice protiv Radnickog basketa biti bez podrške „Grobara“, sem ako nisu kupili ulaznice za evroligaški duel fmp-a i Baskonije i tako dobili kartu za derbi u ponedeljak.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 04.11.2016
14:59

Vojislav Stankovic:-D