Velika čast za Partizan, biseru "Crno-belih" stigao poziv iz Amerike!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.03.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Velika nada srpske košarke privukla pažnju i "preko bare".

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/MO

Povezane vesti

Ovogodišnji "Hup samit" biće 22. po redu na kojem će snage odmeriti najtalentovaniji igrači iz Sjedinjenih američkih država i mladi iz ostatka sveta.

Mnogi srpski košarkaši su nastupali na ovom prestižnom događajaju, neki od njih su Boriša Simanić, Dejan Musli i Boban Marjanović, a poziv je ove godine dobio i jedan košarkaš Partizana.

U pitanju je Marko Pecarski što je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović.
On je poziv zaslužio najviše zbog odličnih partija na Evropskom prvenstvu za juniore gde je proglašem na MVP takmičenja a Srbiju vodio do zlata.

"Hup samit" će se ove godine održati 12. aprila u Portlandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Friday, 08.03.2019
12:54

Zašto niti jedan portal nije objavio kako su se Ameri osramotili misleći od našeg momka Pokuševskog da je Rus, pa mu nisu dali vizu, te nije mogao da prisustvuje Najkovom samitu mladih igrača, iako je bio pozvan?

avatar
Skaut1
Friday, 08.03.2019
12:25

Ovo je čast za igrača i za srpsku košarku, ne kapiram zašto je čast za Partizan, kada dečko ne igra uopšte?

avatar
damjan89
Saturday, 09.03.2019
04:24

Zato sto je Partizan institucija u kosarci, nesto slicno kao Milan, Liverpul itd u fudbalu...

avatar
Skaut1
Monday, 11.03.2019
12:06

Pod broj jedan udaljen je od Milana i Liverpula svetlosnim godinama, jer Jugoplastika ima 3, Cibona 2 titule KEŠ u košarci, pa nisu na nivou Liverpula i Milana u fudbalu, a kamoli Partizan koji ima 1 (doduše i 3 Kupa Koraća, što je za poštovanje), isto kao i Bosna (mislim na 1 titulu KEŠ), a drugo kakve to ima veze sa mojim komentarom da nije nikakva čast ukazana Partizanu, nego igraču ? KK Partizan je ukazana čast pre 10-ak godina kada je dobio poziv da igra protiv NBA ligaša, i verovatno još nebrojeno puta, ali ovom prilikom to nije slučaj. Paritzan nije institucija u košarci, kao što nažalost nije ni Zvezda u fudbalu, iako je ona jedina bila evropski i svetski šampion, od klubova iz bivše SFRJ. Ono što jeste da su ta dva kluba u svojim sportovima ono najuspešnije što Srbija ima.