Vilijamsov 'ortak' odbio Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
19:28
Izvor: Sportske.net

U danu kada je potvrđeno da je Nikola Kalinić prodat Fenerbahče Ulkeru šampion Srbije odbijen je od strane Amerikanca koji je nedavno razdužio opremu Finiks Sansa.

foxsports.com
foxsports.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda u petak je potvrdio da je Nikola Kalinić prodat Fenerbahče Ulkeru za sumu od milion evra čime je nastavljeno osipanje šampionskog sastava.

Crveno-bele su zvanično napustili Boban Marjanović, Čarls Dženkins i Nikola Kalinić a sve su prilike da će njihovim stopama i Markus Vilijams kojem je ugovor istekao a pritom mu preti i suspenzija zbog korišćenja marihuane.

U takvim okolnostima logično je da crveno-beli krenu sa angažovanjem pojačanja za novu sezonu, a sudeći prema izvorima poznatog novinara Dejvida Pika, Zvezda je odbijena od strane američkog plejmejkera.

Ako je verovati Izraelcu, Crvena zvezda je ponudila saradnju doskorašnjem članu Finiks Sansa i momku koji je čitavu karijeru gardio nastupajući za NBA klubove. U pitanju je Entoni Džordan Prajs koji je nedavno razdužio opremu Sansa.


Radi se o momku koji igra na poziciji pleja, ima 28 godina a do sada je nastupao za Indijana Pejserse, Vašington Vizardse, Minesota Timbervulvse, Klivlend Kavalirse i Finiks Sanse.

Biografija Ej Džej Prajsa puna je interesantnih pojedinosti od kojih su one vezane za tešku bolest i optužbe za krijumčarenje računara najinteresantnije. Prvu godinu na koledžu propustio je zbog problema sa krvnim sudovima na mozgu od čega se lečio punih 14 meseci.

U školskoj 2005/2006 godini suspendovan je od strane Univerziteta zbog optužbi da je sa Markusom Vilijamsom, Zvezdinom doskorašnjim plejmejkerom, krijumčario ukradene računare.

NBA karijeru započeo je u sezoni 2009/2010 u Indijani a najbolje partije pružao je u sezoni 2012/2013 kada je za Vašington Vizardse odigrao 57 mečeva uz prosek od 7.7 poena i 3.6 asistencija po utakmici.

Ako je verovati informacijama do kojih je došao Dejvid Pik, Crvena zvezda je u Ej Džej Prajsu videla pojačanje za novu sezonu ali je Amerikanac izgleda odbio ponudu da se preseli u Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 01.08.2015
16:49

David Pick, vi sto pratite kosarku verovatno znate ko je on, kaze: srpski G I G A N T Crvena Zvezda.... Neprocenjivo. :D

avatar
crveno beli
Friday, 31.07.2015
22:06

Nije lud da iz NBA dodje u Zvezdu.

avatar
Toni Kroos
Friday, 31.07.2015
19:55

Video da imamo doping kontrolu..

avatar
Filip920
Friday, 31.07.2015
20:15

Nece da se znoji ako ne moze da se napusi ko covek posle tekme

avatar
Z
Friday, 31.07.2015
19:52

Pa dobro...nije ni prvi ni poslednji, sta da se radi....idemo dalje.