Vreme ističe - Da li je moguć dogovor sa Duletom i kako će Gagić biti registrovan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.12.2017.
15:52
Izvor: Sportske.net

Rok koji je Duško Vujošević dao Partizanu polako ističe...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prošlu nedelju u Partizanu obeležila je vest da je legendarni trener crno-belih Duško Vujošević dobio spor protiv kluba sa kojim je 13 godina dominirao u Srbiji.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je gostujući u Sportskom dnevniku RTS-a 20. decembra da crno-beli imaju rok od sedam dana da Vujoševiću plate 113.000 evra i jasno je da polako taj rok ističe.

Ali, kada se očekivala vest o eventualnom dogovoru dve strane, kako Partizan ne bi došao u situaciju da ne može da registruje nove igrače, usledilo je veliko iznenađenje.

Crno-beli su danas angažovani pojačanje na poziciji centra, Đorđe Gagić se vraća u ekipu Partizana posle nekoliko godina u inostranstvu, pa ovu vest mnogi sada posmatraju i kao nagoveštaj boljih vesti kada je u pitanju finansijska situacija u Partizanu i pomenuti spor sa Vujoševićem.

A da li je to zaista tako, znaćemo već na promociji Đorđa Gagića.

Podsetimo, ekipa Partizana je otputovala u Krasnodar, gde je sutra očekuje meč desetog, poslednjeg kola Evrokupa, protiv domaće Lokomotive Kubanj.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
10:53

Samo potpuna (sami dopunite) moze da misli da Partizan nema para za Vujosevica, to pod broj jedan. Namerno je pripremljen ovakav scenario, to je valjda ocigledno svakome ko zna da koristi mozak. Drugo, upravo i ova prica sa mutom ima za cilj da stvori zlu krv i da ga natera da zatrazi svoje (u svakom smislu nezaradjene) pare sudskim putem. Na kraju, ko normalan moze da pomisli da placanje obestecenja (simbolicnog, ali o5, nesto cemo platiti) za onog Judu takodje nije maliciozno sracunat potez ucinjen sa ciljem da se njime pljune na sve sto je Partizan predstavljao?!

avatar
napred Panktizan!
Tuesday, 26.12.2017
22:10

Dule blokiraj! Taj klub vise nije Partizan.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Tuesday, 26.12.2017
17:13

Blokiraj, Dule, blokiraj i osveti mu se, neka opet kuka, moli i place...