Zvanično je, i Miško lansirao bombu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.12.2020.
22:47
Izvor: Sportske.net

Gotovo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dejan Radonjić je novi trener košarkaša Crvene zvezde!

Ovu vest potvrdio je i čuveni košarkaški agent Miško Ražnatovićputem svog Tviter profila.

Dejan Radonjić se tako vraća među svoje crveno-bele posle tri i po godine, tokom kojih se Crvena zvezda konstantno mučila da mu pronađe adekvatnu zamenu.

Radonjić je Zvezdu prvi put preuzeo 2013. godine, to je tada bilo veliko iznenađenje, i malo ko je očekivao da će postići uspehe koje je nizao do svog odlaska.

Kasnije je vodio Bajern Minhen, a sada se vraća da nastavi tamo gde je stao 2017. godine.

Delije su u iščekivanju potvrde već podigle euforiju na maksimum više o tome čitajte OVDE.

Baner

Podsetimo, Crvena zvezda je ranije večeras saopštila da Saša Obradović više nije trener Crvene zvezde, koju je vodio od 10. juna do 24. decembra.

Zvezda je trenutno prva u ABA ligi i 17. u Evroligi, a nama ostaje da vidimo da li će "Radonjizam" raditi u punom sjaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 25.12.2020
09:50

Nadao sam se da je to sve skupa jedna velika dezinformacija, ali eto... dogodilo se to da smo bas prebrzo potrosili Obradovica, i to bez ikakve potrebe. Vjerujem da je i sa njegove strane bilo zelje da ode, pa ni njega ne razumijem. Volim ja Radonjica, ali se bojim da i njega ne potrosimo, jer ako ocekujemo sad neki iskorak u EL - bojim se da smo vec u problemu. Ljudi jos uvijek ne shvataju kakva je cuda cinio u toj magicnoj sezoni. Kako god, sta je tu je, Radonji zelim mnogo srece i, sto bi se reklo, na mnogaja ljeta!