Zvezda izabrala - Simonović oktobarski MVP

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Crvene zvezde mts Marko Simonović imenovan je za najkorisnijeg igrača šampiona Srbije i regionalne lige u mesecu za nama.

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su u oktobru deset takmičarskih utakmica u okviru regionalnog šampionata (6) i Evrolige (4) i ostvarili ukupno osam pobeda.

Kada se podvuče crta može se konstatovati da su izabranici Dejana Radonjića odlično otvorili sezonu i da sreću kvari jedino onaj poraz od Darušafake u "Pioniru" pošto se radilo i već viđenoj pobedi.

Na deset pomenutih utakmica uloga junaka meča pripadala je različitim pojedincima ali je opšti utisak takav da je Marko Simonović bio najkorisniji igrač Crvene zvezde mts u mesecu za nama.

Krilni košarkaš crveno-belih imao je prosek od 11.5 poena i 2.5 skokova na šest odigranih utakmica u ABA ligi tokom meseca oktobra, dok je u Evroligi na četiri meča zabeležio prosek od 10 poena i 3.5 skokova.

Najbolju partiju u dosadašnjem toku sezone Marko Simonović je zabeležio na gostovanju Galatasaraju u okviru 2. kola Evrolige kada je postigao 23 poena i ostvario 4 skoka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke