Zvezda povukla novi potez, hoće li se igrati u Podgorici?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.12.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Raste neizvesnost...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U ponedeljak od 18 časova u podgoričkoj dvorani ''Morača'' trebalo bi da se odigra derbi 13. kola ABA lige, između Budućnosti i Crvene zvezde, ali kako se termin odigravanja utakmice približava, sve je neizvenije da li će se meč uopšte odigrati.

Podetimo, Crvena zvezda je tokom dana zatražila odlaganje utakmice iz bezbednosnih razloga, a zbog aktuelne situacije u Crnoj Gori.

Pozvala je domaćina da razmotri eventualno novi termin, 24. februar, ali Podgoričani ne vide razloga za odlaganje.

Iz ABA lige nema zvaničnih reakcija, a večeras je stigla nova informacija koja dovodi u pitanje odigravanje utakmice u ''Morači''.

Naime, ''Telegraf'' prenosi da crveno-beli večeras nisu ni otputovali u glavni grad Crne Gore.

Ipak, isti izvor navodi da bi Zvezdina ekspedicija trebalo put Podgorice da krene u ponedeljak ujutru, redovnim letom iz Beograda, u 08:55h.

Sličan potez, da se putuje na dan utakmice, Zvezda je nedavno povukla i pred gostovanje u Zadru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Monday, 30.12.2019
09:59

Bude li jednom,jedinom coveku iz ekspedicije Crvene Zvezde naneta bilo kakva i mala uvreda na nacionalnoj osnovi od strane rukovodstva k.k.Buducnosti,o povredi,pljuvanju i tome slično nezelim ni da razmisljam,onda pod hitno treba suspendovati ligu i usmeriti se ka svojim Nacionalnim ligama.
A što se tiče Bokano,Milovskom klubu još posle prošlogodišnjeg finala sam rekao da dokle god je rukovodeca struktura ljudi u tom klubu,tom klubu mesto u ovoj ligi nije.