Zvezdina ''glad'' za pobedama je nepresušna! Jedva čekaju sledeću!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.11.2016.
14:37
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U nedelji na izmaku ekipa Dejana Radonjića ostvarila je dve velike evroligaške pobede, a početak naredne trebalo bi da obeleži i novi trijumf u ABA ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Deseto kolo regionalnog takmičenja zatvoriće utakmica u beogradskoj hali ''Aleksandar Nikolić'', gde će Crvena zvezda mts dočekati ekipu Karpoš Sokola.

Početak meča zakazan je za ponedeljak u 18 časova, a u najavi ove utakmice, trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić opodseća na iznenađujući trijumf ''Sokola'' nad podgoričkom Budućnosti. Ipak, uveren je da se takav kiks njegovom timu neće desiti.

''Posle ovog izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je bila u poziciji da ima više pobeda nego što ih zaista imaju. Napravili su dosta promena, počev od promene trenera, nakon čega je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti.

Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda  i ostavri osnovni cilj. Međutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i spremni smo za ovu utakmicu''
, izjavio je Radonjić.

Slično razmišlja i Zvezdin ''specijalac'' Branko Lazić, koji poziva na opez, ali cilj je jasan - nova pobeda, deseta, ''jubilarna'' ove sezone u ABA ligi.

"Imali smo jedan dan za odmor, i odmah smo započeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, prmenili su trenera, i evedientna je reakcija, moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bi stigli do cilja , a to su bodovi u ovoj utakmici''
, zaključio je Lazić.

Klub je saopštio da su karte u svim poslovnicama "Eventima" puštene u prodaju još u petak po standardnim cenama za utakmice ABA lige, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" od 15 časova pa do početka utakmice u 18 sati.

Cene:

Tribine A,B,C i D - 300 dinara
Parter B i Parter 4 - 500 dinara
Bela i Plava loža - 700 dinaraLoža - 900 dinara
Počasna mesta - 5000 dinara

Utakmicu Crvena zvezda mts - Karpoš Sokoli direktno će prenosti TV Arenasport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke