Zvezdini prvotimci se uverili - Srbija je zemlja košarke!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.09.2014.
20:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kako je i najavljivano, u subotu je u TC Ušće u Beogradu održana zajednička akcija Zvezde i Champion-a, koja je za cilj imala da animira najmlađe basketaše. Željeni cilj je i ostvaren.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Veliki broj ljudi okupio se kod prodajnog objekta Sport Vision-a u TC Ušće da bi se družio sa prvotimcima Zvezde Jakom Blažičem, Nemanjom Dangubićem i Nikolom Rebićem.

U prvom planu su bili oni najmlađi, deca od šest do 12 godina koja su imali priliku da od prvotimaca crveno-belih nauče neke finte, ali i svojim idolima pokažu deo svog umeća sa narandžastom loptom.

Veliki broj zadataka koje su Zvezdini prvotimci zadali jako mladim košarkašima bili su ispunjeni, a kod Jake, Nemanje i Nikole su bili vidljivi i tragovi znoja. Kako su sami rekli, nije im bilo baš tako lako.

Naravno, klinci su na kraju uz osmehe i aplauz pozdravili igrače od kojih su za kratko vreme mogli mnogo toga da nauče.

''Ovo je sjajna stvar. Bravo za Chamipon i moju Zvezdu što je ovo organizovala. Klinci su delovali naivno, ali nije uopšte bilo tako. Vidi se da smo zemlja košarke i da svako zna da dribla loptu. Moram da priznam da sam se i ja zaigrao. Nisam ni ja baš puno stariji od ovih momaka'', našalio se Dangubić.

Oduševljen je bio i Jaka Blažič.

''Crvena zvezda je priredila u ovoj pauzi između dve sezone veliki broj akcija. Od kada sam došao iz Španije bilo je baš puno toga i ja mislim da je to sjajno. Počevši od prodaje sezonskoih ulaznica u kojoj su učestvovali neki od mojih saigrača do odnošenja godišnjih karata navijačima na kućnu adresu. Danas su se deca veselila i to je jako bitno, kao i to da zavole košarku još više'', izjavio je Blažič.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke