Alegri napominje da još ništa nije učinjeno, Enrike misli da je u košmaru

Autor: Beta Beta
sreda 12.04.2017.
10:46
Izvor: Beta

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegovi fudbaleri još nisu ništa uradili posle pobede nad Barselonom, dok je njegov kolega Luis Enrike ocenio da je meč bio "kao treće poluvreme iz Pariza".

EPA/ANDREA DI MARCO
EPA/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

"Na pola smo puta. Ima još 45 dana do kraja sezone, a za sada nemamo ni prvenstvo ni kup, niti smo se plasirali u polufinale Lige šampiona", rekao je Alegri novinarima posle utakmice, a preneli italijanski mediji.

Juventus je u sredu uveče pobedio Barselonu 3:0 u prvom meču četvrtfinala elitnog evropskog klupskog takmičenja.

"Ova utakmica treba da nam da više samopouzdanja i svesti o tome šta ovaj tim može da uradi. U redu je da budemo srećni, ali treba da ostanemo na zamelji i da imamo u vidu da ništa još nismo postigli. Barselona je PSŽ-u dala šest golova, tako da znamo da nas čeka komplikovan revanš. Moramo da izvučemo najviše iz svojih kvaliteta i njihovih slabosti", rekao je Alegri.

Barselona je u osmini finala izgubila u Parizu 4:0, a onda je u revanšu pobedila 6:1 i tako prošla dalje. Enrike je bio jako nezadovoljan posle utakmice.

"U suštini smo poklonili dva gola Juventusu u prvom poluvremenu. Meni je kao treneru neobjašnjivo kako su bili tako bolji od nas. Kao da sam u košmaru. Stvarno imamo malo sreće u poslednje vreme i sad samo mogu da se nadam da ćemo uskoro stati na noge", rekao je Enrike.

On je istakao da njegova ekipa ponavlja greške.

"U prvom poluvremenu su igrači bili odlučni, ali smo pravili iste greške kao u Parizu, što je veliki problem. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali ne mogu da iz glave izbacim prvo poluvreme, kao košmar. Možda nije bila repriza Pariza, al sam osećao kao da je to bilo treće poluvreme", rekao je Enrike.

On je preuzeo odgovornost za rezultat.

"Optimista sam po prirodi, ali preuzimam odgovornost za ovo. Ja sam trener i sačma se zaustavlja na meni. Ako igramo dobro kao što znamo, možemo svakome da damo četiri gola", rekao je Enrike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak_Otpisanih
Thursday, 13.04.2017
17:54

Kad real primi petardu kuci i u gostima od Barse..Moze i Juventus .Zivi bili pa vidjeli.

avatar
King Arturo
Thursday, 13.04.2017
23:55

Smesno je porediti realov stil igre i juventusov, navedi mi utakmicu u kojoj je juve primio vise od 3 gola

avatar
Larion@
Wednesday, 12.04.2017
14:27

Jednostavno Juventus je bio bolji, konkretniji, hrabriji tim i apsolutno zasluzeno slavio velikom razlikom. Jeste da je 3:0 manje od onih 4:0 sa PSZ-om, ali Juve nece uciniti istu stvar u revansu kao PSZ i cini mi se da je ova razlika nedostizna. Juve je u ovom trenutku bolji tim od Barse. Nadam se da Barsa moze napraviti jos jedno cudo ali se ona ne desavaju dva puta za redom. Bio sam prosto zadivljen igrom Juvea sinoc, bili su fenomenalni i zasluzili su polufinale

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 12.04.2017
14:12

Alegri unistio Barsu svojim taktikom svaka cast skidam kapu nije se uplasio kao Emeri,neopravdano im je ponisten cist cetvrti gol ali ne trebamo se cuditi.

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 12.04.2017
13:16

Sve je na Alegriju, ako bude naredio da se vrsi presing i ne bude cekao uz aut liniju i molio se da ga Barsa ne zavuce u prvom, nek vrsi presing samo i dobice Juve i u gostima, ako ne dobije barem ce dati gol i 99% proci dalje, odradi ovo ko sto treba bez ludih izmena i oslanjanja na faktor srece kad svi znamo da je u LS bas i nemamo, da se ova euforija koja traje od sinoc i ko zna jos koliko ce sad svaki navijac Juventusa veruje u tripletu, ovakvom igrom mozemo da pobedimo svakog pa i Bajern, timovi koji drze loptu i setaju oko gola Juve voli, jer na kontru gol/dva i zid ispred Djidjija nece pasti.. FORZA GRANDE

avatar
amigo999
Wednesday, 12.04.2017
14:25

Pa prosle godine je Bajern zahvaljujucui sudijama prosao Juventus. Ove godine se naplacuje sve, i Barcelona pre 2 godine i Bajern prosle godine.... Juventus, najjaci su na svetu...

avatar
Povratak_Otpisanih
Thursday, 13.04.2017
17:56

Sta barselona prije dvije godine? Odrali vas u finalu druze ko bijele ovce..Messi Bayerna sam nadigrao..o cemu pricas ti? Tada svi akturlni prvaci liga su ispusili od Barse.Man city,Psg,Bayern i na kraju kao slag na tortu stara dama.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 12.04.2017
15:41

bajern je smjesan, izbacili smo ga prlsle sezone, al vodio ga prevara od trenera, uefin trener

avatar
zeks
Wednesday, 12.04.2017
12:49

Ova formacija 3-4-3 je blagi uzas,u odbrani duva sa svih strana i niko ne zna sta treba da radi.Sto je jos gore,Alba je zapostavljen.Koliko su sinoc nedostajala njegova ubacivanja u prostor to je neverovatno.Mora se vratiti 4-3-3 sa Robertom i Albom na bekovima.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 12.04.2017
12:32

Imam utisak da se hejteri ponovo plase Barsinog preokreta,jer su svjesni koliko je ova ekipa mocna kada nesto jako zeli da ostvari...Zato i pominju ovog sudiju Ajketina...U strahu su velike oci.Imam osjecaj da ce hejteri ponovo da pate.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 12.04.2017
12:31

45 dana do kraja , a nemamo nista ... E to je ta skromnost i mudrost kod Maxa i zato je on jedan od najboljih na svetu !!!

avatar
NIKE
Wednesday, 12.04.2017
12:01

Uz Ajketina u top formi možete dati 4 gola, ali bez njega teško ćete dati više od jednog gola onakvoj odbrani na čelu sa Bufonom.

avatar
Markidzani
Wednesday, 12.04.2017
11:25

Ako Aytekin bude sudio na Kamp Nou... :'D

avatar
Wednesday, 12.04.2017
11:11

oni će to preokrenit kao protiv PSG-a to je enrikeov plan ahahhaah

avatar
Esmin Kecap1
Wednesday, 12.04.2017
11:09

Nadam se da barsa moze nekim cudom da izbori plasman u polufinale ali tesko... Enrike ce sigurno pokusati da uigra 3-4-3 formaciju gde ce pokusati da dobije nadmoc na sredini sto bi dalo rezultata. Barsa ima napadace koji mogu da daju 3-4 gola ali Juve ima odbranu zbog koje su na 9 meceva primili samo 2 gola,tako da je nerealno da sada prime 3-4 gola ali...nikad ne reci nikad,lopta je okrugla.

avatar
Don Andres
Wednesday, 12.04.2017
11:07

od njegovih trenerskih sposobnosti samo su gore ove izjave.. o cemu prica ovaj covjek? protivnici neometano sutiraju sa svih pozicija, nasi igraci nemaju pojma gdje treba da stoje, sta da rade. ne mogu dovoljno puta reci koliko zelim da se sezona sto prije zavrsi da ga vise ne gledam i ne slusam. juventus me je cak malo i neprijatno iznenadio sinoc, znao sam koliko ce barsa biti losa pa sam ocekivao da ce oni proporcionalno biti jos bolji nego sto jesu a oni na kraju pobjedise samo zahvaljujuci tome sto je barsa losa. onakve amaterske golove ne primaju ni u jsl. 2 otvorena suta niko ni da pokusa da blokira, svi stoje i ocekuju da ih lopta pogodi, i gol glavom, kjelini cini mi se nije morao ni da skoci da bi ga zabio. totalni amaterizam..

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 12.04.2017
14:40

Nije Barsa loša. Pobjedili su jaku ekipu PSG 6:1. Prije par dana super jaki Atletiko na njihovom terenu. Kao što je Alves sinoć izjavio, Nije Barsa slaba, nego je Juve jak. Slab je Deportivo, Krotone, a ne Barsa. Po meni, Juve je igrači kvalitetniji od barse, osim u napadu. Uz to su u stalnom napretku, dok Barsa silazi sa euro scene pomalo, što je normalno. Takvi ciklusi se svima događaju. Juve je sinoć odigrao jednu dobru partiju, ništa spektakularno, kako neki predstavljaju. Nisu oni dali svoj maksimum.

avatar
Povratak_Otpisanih
Thursday, 13.04.2017
17:58

Druze ne mozes poredit ovu Barsu i onu od prije 2 sezone kada su sahranili evropski fudbal.Razmisli malo o cemu pises.

avatar
Nikolaus
Wednesday, 12.04.2017
11:07

Alo momci,Italijani su to.Barsa ako postigne jedan gol treba da bude prezadovoljna,i to ako pritom primi samo dva..Misljenja sam da Barseloni u revansu sledi debakl jer Juve ce znati da se odbrani a prostora za kontre ce biti i previse..Nema tu neke pameti,svako ko imalo prati fudbal mogao je da pretpostavi ishod ovog meca.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 12.04.2017
10:57

Kingaro, jel se Alegri kiti Konteovim radom?! Jel Konte usadio ovim igracima pobjednicki mentalitet... Naravno, apsolutno je zanemarljivo da je Alvesa, Sandra, Pjanica, Kediru, Mandzukica, Dibalu, Kvadrada i Iguaina doveo Alegri... Da su Bufon i Kjelini i prije Kontea osvojili sve zivo... Jedino je valjda doveo Bonucija, jer su zajedno namjestali po nizim ligama... I Konte ispadao od Galate, a Alegri od Juvea napravio mozda najjaci Evropski klub, u top3 svakako... Cekamo tvoj cijenjeni komentar, slobodno ispravi ako sam sta slagao..

avatar
MANUTD
Wednesday, 12.04.2017
13:53

Nemoj tako, ipak je Konte najbolji trener na svetu jer je prvi u Engleskoj sa ekipom koju mu je dizajnirao onaj istroseni Murinjo koji ima vise trofeja LS nego sto Konte ima cetvrtfinala! Haha

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 12.04.2017
15:44

lako je biti prvi u propaloj ligi gdje ti je jedini konkurent klub kojeg osramoti jedab Leverkusen

avatar
jack wilshere
Wednesday, 12.04.2017
14:29

Vidjeces ako npr padrinu don Konteu Antoniu krene lose u sljedecoj sezoni, kako ce ga isti ovaj King pljuvati... To ce se pokazati svo njegovo znanje, a bgm i licemjerstvo.. Zivi bili pa vidjeli...