Barsa se vratila na čelo tabele

Autor: Boban Filipović
nedelja 20.09.2015.
22:27
Izvor: Sportske.net

Levante odolevao u prvom poluvremenu, ali su Katalonci u nastavku zaigrali angažovanije i upisali četvrti trijumf iz isto toliko prvenstvenih utakmica ove sezone.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Aktuleni šampion zadržao je maksimalan skor u Primeri i ponovo je lider na tabeli.

Večeras je gost na 'Nou Kampu' bio Levante koji je savladan rezultatom 4:1.

Goste iz Valensije je načeo Mark Bartra nakon asistencije Lea Mesija. Igrao se 50. minut meča, štoper Barse je upao pred protivnički gol iz drugog plana, u maniru napadača prihvatio loptu na grudi i rutniski poslao loptu u mrežu.

Prednost je duplirana šest minuta kasnije pošto je Nejmar bio najsnalažljiviji u petercu Levantea.

U 61. minutu Mesi sa bele tačke postiže novi gol za Barselonu čime su sve dileme oko pobednika deginitivno otklonjene.

Kasadesus je u 66. minutu smanjio na 3:1, gostima ostaje za utehu što su zatresli mrežu na 'Nou Kampu'.

Leo Mesi je 15 minuta pre kraja regularnog dela promašio penal, ali se u poslednjim trenucima meča iskupio nakon solo prodora i postavio konačnih 4:1.

Golove pogledajte OVDE.

Barsa nakon četiri odigrana kola ima 12 osvojenih bodova i samuje na čelu tabele. Levante ostaje na samo dva boda.

U isto vreme Rajo Valjekano je trijumfovao u gostima protiv Las Palmasa, gol koji je rešio pobednika ovog duela postigao je Guera u finišu prvog poluvremena.

Bio je to prvi trijumf 'Pčelica' ove sezonei sada imaju četiri boda, dok povratnik u elitu još uvek nije osetio slast pobede i ostaje na dva boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

44 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bat
Monday, 21.09.2015
01:40

messi pokidao!sta sve radi sa loptom kapa dole..boli ga briga za penal nije odlucivalo nista rezultatski

avatar
AdrovicEsad
Monday, 21.09.2015
00:23

Dolaze vanredna kola Enrike rotira sa pravom protiv slabije ekipe. treba odmoriti neke a drugim dati sansu

avatar
MesQueUnClub10
Monday, 21.09.2015
00:06

Dobro je,nije igra na nivou,al doci ce i to kad bude najpotrebnije. Za sada su 3 boda najvaznija.Dobar potez Enrikea sto je odmorio par igraca za pakleno gostovanje Selti...

avatar
ppera 1
Sunday, 20.09.2015
23:06

Za razliku od igre rezultat je na kraju bio ubedljiv, a ovo je jedna od retkih utakmica gde za lošiju igru zbog onakvih rotacija ne mogu da krivim Enrique-a, jer raspored je tako namešten da bih ja odmarao i više od ovoga. Naprosto Barsa i bez MSN-a mora bolje barem protiv Levantea i to sa bilo kojim igračima na bilo kojim pozicijama. Osim Mesija, koji je opet bio najbolji iako je promašio penal, svi drugi su bili manje ili više loši, a Ter Stegen, Sandro i Munir beznadežni. Ter Stegen mora da primi gol makar protivnik nikada ne šutirao na gol. Dva svirana penala, iako beznačajna za rezultat, značajni su jer se ovim prekinula serija nesviranja očiglednih penala za Barsu. I na kraju, obzirom na povrede i vrlo težak i zgusnut raspored u narednim danima, igra Rakitića je najblaže rečeno zabrinjavajuća.

avatar
mladenq
Monday, 21.09.2015
00:31

Brate ko iole ikakvog pojma ima o fudbalu, mogao je kroz citavu proslu sezonu da zakljuci da Rakitic nije klasa za Barsu nego za tamo neku Sevilju maks, kao da ni Munir nece postati novi Mesi kako je proglasen nakon 2-3 pripremne utakmice nego da je u najboljem slucaju prosjek. A takodje i da Enrike stvarno, ali stvarno nije dobar trener. Kvazi navijacima Barse je lako zavarati oci nekim trenutnim stvarima, privremenim bljestavilom, ali ko se malo vise razumije zna da ovo sto pricam ima smisla, i da onaj Alves kao sto vec zadnjih par godina govorim, ne zna da hoda, strasno da je jedan Montoya prodan da bi on igrao i da sad ovaj mali Sergi nece dobijati priliku jer se on oporavio.

avatar
La Liga
Sunday, 20.09.2015
22:57

Sa pola snage i mješanim sastavom a ne ko real da se čekaju sudije da rješe utakmicu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 20.09.2015
22:47

da cujem sad navijace barse koji pricaju nesto za real madrid...barsi veceras 2 penala

avatar
Sunday, 20.09.2015
23:18

Plus jedan nije sviran! Navijaci Barse pricaju jer su penali cisti, a ne kao Realu sto sviraju penale kad igraca pogodi u ledja lopta!

avatar
Lord Bobinho10
Monday, 21.09.2015
02:35

Realu nisu dosudjena 2 cista penala!

avatar
Madridista
Monday, 21.09.2015
00:00

Sinoc Realu nisu 2 svirana pa se nisi bunio klince jeda

avatar
Dejan Marinkovic
Sunday, 20.09.2015
23:32

Lepo si reko 2 penala ali regularna,a ne da nekog pogodi lopta u ledja i da se svira penal ...

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 20.09.2015
22:46

Ter Stegen rupa nevidjena!!!nNeymar malo slabije odigrao ali dobro...nMesi celu utakmicu proveo kao centralni vezni i to ga nije sprecilo da postigne gol, ima najvise individualnih golova na svetu, cim prihvati loptu na nekih 30 metara od gola odma je opasno, ono ja u zivotu nisam video, covek da igra odbranu opet bi davao 30 golova u sezoni....zato sto uvek moze bez ikakvih problema da prodje 2-3 igraca i stvori sebi priliku za sut...za mene ubedljivo najbolji u istoriji fudbala, ti kao centralni vezni da postizes toliko golova, da si najbolji strelac u istoriji Argentine, a za Argentinu svaku utakmicu igra kao centralni vezni...prosto neverovatno...Lampard je davao mnogo golova kao veznjak, ali ovo sto radi Mesi je nemoguce...nJedino su mu penali slaba tacka :)

avatar
Real-an
Sunday, 20.09.2015
23:29

ti veze nemas sto pricas ...

avatar
StormyLBZ
Monday, 21.09.2015
13:28

Basi si Real-an

avatar
@stats
Monday, 21.09.2015
10:30

Nejmar,Sandro i Munir su igrali u napadu,Mesi, Rakitic i Buskets u sredini.U Argentini je bukvalno uvek u veznom redu.Sta je to pogresno napisao?:

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 20.09.2015
23:52

Sta nemam veze? Jel lazem? Barsa kad napada Mesi stoji na 40-50 metara od gola, kazi mi koji igrac je jos mogao kao veznjak da daje 50 golova u sezoni? Samo mi to reci?nMesi je isti Maradona, ali je Maradona sa te pozicije davao po 15-20 golova u sezoni, a Mesi 50-60!!!!nKonecno se vidlo koliko je ta prica Cavi-Iniesta bila glupa, koliko su ljudi godinama ziveli u zabludi, ja sam prvi koji sam mislio da je Mesiju lako davati golove, ali fala bogu sam sad poceo dublje da pratim igru, covek prihvati loptu na 40 metra od gola i da gol, to je nemoguce za bilo kog na svetu realno...

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Sunday, 20.09.2015
23:46

kao prvo batistuta je najbolji strelac u istoriji argentine koji na samo 73 utakmice dao 56 gola,mesi ce ga stici zahvaljujuci prijateljskim mecevima a golove na sp je dao smesnim ekipama,inace ziko je dao preko 500 golova kao kreator tako da mesi nije prvi igrac koji cini tako nesto,inace isti taj je slobodnjake izvodio kao sa rukom u raklje :))) takodje mesi nije prvi igrac koji je mogao da prodje 2,3 igraca mogo je pele,mogo je maradona,ziko,rivaldo,ronaldinjo,fenomeno..samo je razlika sto mesi kao sto uvek pricam igra za ekipu koja konstantno drzi loptu kod sebe i on u toku utakmice ima milion vise puta priliku da se nadigrava sa protivnicima nego igraci koji nisu igrali za toliko uigran kolektiv,maradona na primer je potuno isti igrac kao mesi sa totalno istim karakteristikama,samo je bio mnogo bolji izvodjac slobodnjaka i penala,samo se ne mogu porediti razlicite ere,jer isto tako bi mesi 80tih izgledao dosta sporije i nespreman u odnosu na danasnje igrace a maradona i ostali da su se rodili 20 godina kasnije bili bi pripremljeni na danasnje uslove dok vecina vas fudbal poredi na totalno drugaciji nacin,recimo vecina misli da bi cr7 izlgedao ovako i 70tih i dao bi 1000 gola,samo teleportacija nije moguca bajo moj i idi u buenos aires i ponovi to sto si rekao cccc :))) vi navijaci barse kad ste igrali sa santosom spustali ste neymara u smislu kakav on mesi ovo mesi ono a barsa svo vreme imala loptu i da je mesi igra za santos ne bi se video a neymara bi uzdizali,to je ta vasa prica o poredjenjima,vrlo ste realni :D

avatar
REAListaee
Sunday, 20.09.2015
22:44

Messi zvani penal . Ali proaseni penal !

avatar
Sunday, 20.09.2015
23:19

Mesi zvani magija, dva gola i asistencija! Igrao veznog i dao dva gola i asistirao! Ne razumijes ti to!

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Monday, 21.09.2015
08:24
avatar
Sunday, 20.09.2015
22:44

I opet dozvoljen rukomet protiv Barse. Nije pravilo problem, ali dokle vise...Pobjeda sa drugom ekipom i to bas mladom. Bitno je da su se neki igraci odmorili jer je septembar katastrofa sto se tice rasporeda. Mes Que Un Club

avatar
Barça el honor
Sunday, 20.09.2015
22:37

Nije lako bilo protiv bunkera u vecini utakmice.Mesi je delio lepe lopte,plesao po terenu,ali moraju bolje u zavrsnici Barsini fudbaleri.Ponovo Ter Stegen krivac za gol.Dobro da su danas neki igraci odmorili s obzirom na i vise nego tesko gostovanje Selti u sredu.

avatar
Don Andres
Sunday, 20.09.2015
22:34

nisam zadovoljan igrom. jes da je bio kombinovani sastav ali bez obzira. dosta je to neozbiljan pristup, dosta spora igra.. kakav je tehnicar bartra, ono se kod stopera rijetko vidja.. fali mu brzine i jos malo iskustva i bio bi fenomenalan.. messi onaj 4. gol poztize u punom trku, pored 3-4 igraca sa ivice sesnesterca a sa bijele tacke se nesto sprda.. samo daje povod ronaldovim fanovima da tvrde kako je najteze postici gol sa penala (:

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 20.09.2015
23:30

lik je pogodio u finalu Copa America, na SP... pa gde ces veci pritisak od toga, zamisli da je promasio u finalu pa zamisli sta bi mu tek onda radili Argentinci...to je dokaz da je psihicki jak, samo sto se sprda :)

avatar
StefaNN
Monday, 21.09.2015
01:01

Znas kako, forma je najbitnija tamo od marta, aprila, ako se tad popusti sve pada u vodu, tad se odlucuje o svemu, bolje da se slabije igra pocetak sezone.

avatar
LuisSuarezFB
Sunday, 20.09.2015
22:32

Plus je Barsa igrala kombinovano sa Munirom, Sandrom itd.. Munir je za B tim i nije on za Barsu. Ter Stegen mi vec ide na zivce i jedva cekam da dodje Bravo jer Bravo uliva mnogo vise poverenja i iskreno je bolji golman. Jeste Stegen mladji ali uz tekme u tekmu pravi greske. Ove nisu lose po rezultat ali bice i to a da je Bravo tu on ne bi ni video gol u ligi. Suarez je odmarao ali dobro. Napad se razigrava i najvaznije Mesi daje golove i asistira. Visca Barca do nove titule uz najbolji napad na svetu.. MSN

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 20.09.2015
23:31

Munir i Sandro nisu za trecu ligu :)

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 20.09.2015
22:31

Malo se pomucila Barsa da dodje do prvog gola ali nije ni cudo posto je Levante poceo ne sa parkiranim autobusom nego sa parkiranim damperom ispred gola. Poceli su da igraju tek kad su poceli da primaju golove. Sve u svemu zasluzena pobeda Barse.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 20.09.2015
22:31

Leo Messi,covjek kome je lakse dati gol iz igre na tezi nacin,nego iz penala...Genije u svakom pogledu.:)Visca Barsa.

avatar
Eccentric
Sunday, 20.09.2015
22:31

Ronaldo penaldo ajmo barsini fanovi. Penal je sastavni deo igre evo i mesi je veceras dao dva i hettric. Ne znam koji je bolje izveo onaj protiv celsija u polufinalu lige sampiona ili drugi veceras, magija i on ce da nastavi da sutira. Da su se svirali realu dva penala plakali bi ovde kao uvek.

avatar
Barca4ever
Sunday, 20.09.2015
23:16

Velika je razlika izmedju postojecih i nepostojecih penala.Velika je razlika kad te neko pokosi ili kad padnes u bazen.

avatar
Sunday, 20.09.2015
23:21

Razlika je u tome sto Realu sude penale koji ne postoje, a Barsi veceras opet jedan nije sudjen! Osim toga Realovim protivnicima ponistavaju ciste golove! Kristiano izveo vise penala za pet godina otkako je u Realu nego svi igraci Barse za deset toliko o tome!

avatar
Ter-Stegenn
Sunday, 20.09.2015
22:29

Bartra igrac utakmice,Ter Stegen opet napravio gresku e jes mi zao lika :(((

avatar
Barça u ♥
Sunday, 20.09.2015
23:23

On nije kriv za gol protiv Rome,to je zasigurno.Greske se desavaju kao ova danas,zato sto mu u tim situacijama fali iskustvo koje ce vremenom dobiti.

avatar
Ter-Stegenn
Monday, 21.09.2015
10:49

Samo se nadam da nece izgubiti mesto.