Čekajte, ovo NIJE gol?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.06.2020.
19:52
Izvor: Sportske.net

Neverovatna situacija!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Svi znamo da je, makar do sada, "gol-lajn" tehnologija jedina koja je radila kako treba, ali danas smo svedočili jednoj neverovatnoj situaciji.

U prvom meču po povratku Premijer lige, Aston Vila je ugostila Šefild Junajted, a u samom finišu prvog dela igre, golman domaćih je praktično sam upao u gol, uspeo je nekako da ostane na nogama i da pokuša da ostavi loptu u terenu.

Gosti su protestvovali, sudija je pokazivao da nije dobio signal gol tehnologije, pa samim tim i da ne može da prizna gol.

Iz više uglova u usporenom snimku, jasno se videlo da je golman bio iza gol linije zajedno sa loptom.

Ipak, ovo nije bio gol i nikome nije jasno zašto gol tehnologija nije poslala glavnom sudiji signal da je ovo čist pogodak.

Pogledajte OVDE video, a na fotografiji možete videti i taj trenutak.

Pritom, faula nema, jer su se sudarili igrači iz istog tima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Thursday, 18.06.2020
10:20

Nema VAR-a kad na papiru stavis da gol line tehnologija ne moze da pogrijesi i dolazimo u paradoksalnu situaciju da VAR ne moze da se zovne iako na ocigled svih lopta je bila u mrezi. Objasnjenje je da je golman tako stao da je zablokirao kameru gol line tehnologije... Hm.

avatar
Rio48
Thursday, 18.06.2020
04:49

Nije priznat cist gol. Zvanicno objašnjenje: gol tehnologija greskom nije bila ukljucena (smejurija). Izgleda da vec krece sakacenje Sefilda da slucajno ne primirise evropske kupove. Steta, najprijatnije su iznenadjenje ove godine u ligi.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 17.06.2020
19:59