Đemba Đemba: ''Meni je bila čast da igram za Kamerun, a ovo sad...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.06.2014.
16:36
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, donedavno i Partizana Erik Đemba Đemba ne krije razočaranje onim što su njegovi naslednici u reprezentaciji Kameruna pokazali na startu aktuelnog Mondijala. Zbog toga im ne daje nikakve šanse ni u narednim mečevima

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Ako je verovati prognozama Erika Đembe Đembe, Kamerunci će vrlo brzo ''spakovati kofere'' i završiti učešće na Mondijalu.

Semjuel Eto i drugovi su u prvom kolu doživeli minimalan poraz od Meksika (0-1), ali su igrom mnoge razočarali. Đemba Đemba je jedan od onih koji ne kriju da su očekivali mnogo više od Kamerunaca, pre svega znatno veće zalaganje na terenu.

''U vreme dok sam ja nastupao za Kamerun, bila je čast n ositi dres sa državnim grbom, naši dresovi su bili natopljeni znojem. Bio sam ponosan i kad bih bio na klupi. Ali kad sad vidim zalaganje ovih igrača, kako mogu da budem optimista'', pita se Đemba Đemba.

Sledeći rival Kamerunu je selekcija Hrvatske, pa posle svega ne čudi što Đemba Đemba prognozira uspeh ''Vatrenih'' u ovom meču.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke