Đuričić: "Sampdorija je savršen izbor za mene"

Autor: Beta Beta
subota 23.07.2016.
23:08
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je danas da je Sampdorija pravi izbor za njega i da mu je čast što će igrati u Seriji A, za koju je ocenio da je jedna od najboljih na svetu.

twitter.com/sampdoria
twitter.com/sampdoria

Povezane vesti

"Srećan sam što sam konačno ovde. Mislim da je Sampdorija savršen izbor za mene. To je klub sa velikom istorijom, koji igra u jednoj od najboljih liga na svetu", rekao je Đuričić za klupsku televiziju Sampdorije.

Đuričić je u petak došao u Sampdoriju na jednogodišnju pozajmicu iz portugalske Benfike, a italijanski klub će na kraju sezone imati pravo da otkupi njegov ugovor.

Ovaj 24-godišnji ofanzivni vezni fudbaler je kazao da mu se dopada što Sampdorija ima relativno mladog trenera Marka Djampaola, sa čijim je radom upoznat.

On u intervjuu nije želeo mnogo da govori o sebi. Rekao je da će pustiti navijačima da sude o njegovim igrama kada budu videli šta ume.

"Došao sam da pomognem timu da ostvari ciljeve predstojeće sezone. Naravno, voleo bih da igram što je više moguće, da dajem golove, asistiram, ali je rezultat ekipe u prvom planu", kazao je Đuričić i dodao da će uvek pružati maksimum na terenu.

Djuričić je profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca, odakle je otišao u Herenven, a potom u Benfiku gde se nije snašao, pa je igrao na pozajmicama u Majncu, Sautemptonu i Anderlehtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 24.07.2016
09:04

Svaka cast menadzeru koji bi realno trebalo da mu uzima bar 50% od plate, lik je odigrao mozda tri pismene utakmice u karijeri a potpisuje ugovore sa solidnim evropskim klubovima. Cenim da bi njegov agent i mene uspeo da ubaci u Seriju A ili bar u Holandsku ligu

avatar
miodrag blagotic1
Saturday, 23.07.2016
23:11

Prevara od igraca da ljubi menadzera u gluteus jer da nije njega igrao bi u Sopotu u najboljem slucaju...Kad ga samo vidim u Reprezentaciji jeftika me uvati!!!