Fudbaler Arsenala uporedio kolegu iz reprezentacije sa Mesijem!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.10.2016.
15:07
Izvor: Sportske.net

Francuskog reprezentativca ovaj fudbaler neodoljivo podseća na zvezdu Barselone.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Kada vas neko uporedi sa jednim od najboljih fudbalera današnjice, to je siguran pokazatelj da vredite.

Upravo to je uradio Loran Kosielni kada je govorio o fudbaleru Olimpik Liona i svom saigraču iz reprezentacije Francuske Nabilu Fekiru.

Fekir je ponovo na spisku Didijea Dešana, po prvi put nakon septembra prošle godine. U reprezentaciji ga nije bilo zbog gadne povrede kolena koju je zaradio upravo braneći boje Francuske u prijateljskom susretu sa Portugalijom.

Izdanak Lionove škole, imao je sjajnu sezonu 2014/15 u kojoj je postigao 13 golova u Ligi 1, dobro je krenuo i prošlog leta ali ga je povreda udaljila sa terena skoro do kraja sezone. Propustio je zbog svega i Euro, sada se u među "Trikolore" vraća za duele sa Bugarskom i Holandijom.

Albania France Euro Soccer

"Nabil ima neverovatne tehničke sposobnosti. On je pomalo kao Mesi, kada se tim malim koracima kreće sa loptom u situacijama jedan na jedan", izjavio je defanzivac Arsenala.

"Malo je usporio zbog strašne povrede, ali se polako vraća u staru formu. On uvek može da napravi razliku na terenu, tako što se oslobodi igrača u situaciji jedan an jedan ili asistencijom ili golom", dodao je Kosielni.

"On je mlad igrač i mora da bude srećan i u klubu i u reprezentaciji. Veoma je dobar momak, tako da se nadam da će još napredovati i postati veliki igrač", zaključio je štoper francuske reprezentacije i privremeni kapiten "Tobdžija".

Reprezentacija Francuske će ugostiti Bugarsku sedmog oktobra, dok će tri dana kasnije gostovati Holandiji u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke