Furiozni finiš Kaljarija, slavlje na Sardiniji

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
22:38
Izvor: Sportske.net

Četvrto kolo Serije A počelo je večeras pobedom ekipe Kaljarija.

Beta/Fabio Murru/ANSA via AP
Beta/Fabio Murru/ANSA via AP

Povezane vesti

Tim sa Sardinije je pred svojim navijačima dočekao ekipu Đenove i na kraju slavio sa 3:1, a odluka o pobedniku rešena je u samom finišu.

Kaljari je poveo na samom početku drugog poluvremena, kada je Jonita izvanredno centrirao, a Đovani Simeone još bolje reagovao u kaznenom prostoru i glavom poslao neodbranjiv udarac u mrežu gostiju - 1:0.

Ovaj rezultat ostao je na snazi do 83. minuta, kada je Kuame izjednačio na 1:1, ali kratko je trajala radost Đenovljana.

Samo minut kasnije akcija domaćih po desnoj strani, usledio je centaršut u peterac, gde loše reaguje Kristijan Zapata koji šalje loptu u sopstvenu mrežu - 2:1.

Pokušali su gosti da još jednom dođu do izjednačenja, krenuli su svim silama u napad, ali u 87. minutu je ''sevnula'' kontra Kaljarija, koju elegantno završava Žoao Pedro i postavlja konačnih 3:1.

Svih 90 minuta u dresu Đenove večeras je odigrao naš internacionalac Ivan Radovanović, a njegov tim je posle ovog poraza ostao na četiri osvojena boda. Kaljari ih sada ima šest, posle druge uzastopne pobede.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 20.09.2019
22:42

Nemam nista protiv Kaljari , ali bas mi je milo sto im je zabio Kuame ! I Lukaku ranije i Kin prosle sezone ...