Furiozni Juventus nastavlja da melje, Sasuolo pao za treću pobedu u 2021!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 10.01.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" nepogrešiva u novoj godini.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa slavili su u uzbudljivom meču protiv Sasuola 3:1 na domaćem terenu, golovima u drugom poluvremenu.

Izabranici Andree Pirla su u meč protiv tima iz gornjeg dela tabele ušli nakon ubedljivih trijumfa protiv Udinezea i Milana na startu godine, a završili su ga istim ishodom koji su ostvarili pre četiri dana na gostovanju na "San Siru".

Pirlove planove poremetile su povrede Venstona Mekenija i Paola Dibale, koji su nakon startova rivala napustili teren već u prvom poluvremenu, a tek nešto bolje je prošao Federiko Kijeza koji je smogao snage da nastavi meč.

Uprkos svemu, Juventus je na početku drugog poluvremena iskoristio brojčanu prednost nakon isključenja Obianga i u 51. minutu stigao do vođstva posle odličnog udarca Danila.

Slavlje domaćih trajalo je svega osam minuta pošto je francuski Gregori Defrel nadmudrio odbranu rivala i doneo izjednačenje Sasuolu.

Uslediolo je period igre koji je pripao Juventusu, ali se posle prilika Kristijana Ronalda i Kijeze mreža zatresla tek u 82. minutu.

Strelac je bio Aron Ramzi koji je proturio loptu u mrežu nakon idealnog centaršuta u petercu gostiju.

Sasuolo se nije predavao nadajući se da može do boda, ali im je poslednju nadu ugasio Ronaldo golom u drugom minutu nadoknade vremena.

Juventus je ovom pobedom došao na samo bod zaostatka od trećeplasirane Rome uz meč manje, a već za sedam dana će u derbiju protiv Intera na "Đuzepe Meaci" pokušati da se isto toliko približi i "neroazurima".
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 11.01.2021
00:00

E moj Juve ta igra ti je jad i bjeda !!! Iznimka Kulusevski Chiesa i recimo Artur

avatar
Badr Hari
Monday, 11.01.2021
00:00

Ovim maestralnim golom izlizani je ne samo potvrdio da mu nema ravnog u univerzumu već je oborio 58 godina star rekord legendarnog John Charlesa u broju golova u nadoknadi, potom 47 godina star rekord legendarnog Adrijana Novelinija u broju maestralnih odvlačenja više od jednog fudbalera kod šuta saigrača (Danila), zatim... ne bih sada da otkrivam sve rekorde kako bi vam bilo zanimljivije čitanje tekstova njegovog marketinga u narednim satima i danima. 😂😂😂

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 10.01.2021
23:56

Toliko smo 'furiozni' da cekamo dzelata ... Konte ? Ili neko drugi ? Ceka se nova Fiorentina ... furiozno

avatar
juvealexx
Sunday, 10.01.2021
23:50

Presudio je "igrač više" ,nakon zasluženog isključenja igrača sassuola zbog starta na chiesi ,ali nije ni sassuolo bio bezopasan u napadu zahvaljujući kriminalno lošoj obrani Juventusa , ali bitna je pobjeda jer je taj sassuolo prošle sezone oba puta igrao neriješeno sa Juventusom

avatar
Kiddo
Monday, 11.01.2021
00:13

dobro da kijeza ima nogu...

avatar
Bádr Hari
Sunday, 10.01.2021
23:45

Mene duša zabolela kad je nebeski skakač dao gol na kraju. :D

avatar
Badr Hari
Sunday, 10.01.2021
23:44

Svi znamo da je protivnik najopasniji kada ima igrača manje, ali Sasuolu ne bi pomoglo ni da su imali dva igrača manje kada su se namerili na izlizanog, najboljeg ikada u univerzumu, a i šire, koji ih je sam uništio, pokazao po ko zna koji put zašto je Pele mala maca za njega i usput porušio/postavio još 8 rekorda. 😂😂😂