Humels negira dogovor sa SAD!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.06.2014.
21:54
Izvor: Beta

Fudbaler Nemačke Mats Humels rekao je danas da njegova reprezentacija neće ići na nerešen rezultat protiv selekcije SAD, iako to odgovara i jednoj i drugoj ekipi za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Iako se spekuliše da bi Nemci i SAD mogli da odigraju "prijateljski", zbog selektora Amerikanaca Jirgena Klinsmana, Mats Humels to žestoko negira.

"Mi nismo ekipa koja igra na nerešen rezultat. Mi ćemo definitivno ići na pobedu, jer bi sve ostalo bilo nepravedno prema svim drugim timovima.

Naravno da je moguće da se naš meč završi nerešeno, možemo i da izgubimo i da pobedimo. U fudbalu je sve moguće, ali sigurno nećemo odigrati prijateljsku utakmicu, što će svi i videti", rekao je Humels.

Nemačka je u prvom kolu Grupe G pobedila Portugal sa 4:0, u drugom je odigrala nerešeno s Ganom 2:2 i trenutno je prva na tabeli sa četiri boda. Isti broj bodova ima i SAD, posle pobede nad Ganom od 2:1 i nerešenog rezultata s Portugalom.

Ovim reprezentacijama je u međusobnom duelu, koji je na programu u četvrtak od 18.00, dovoljan i bod kako bi se plasirale u osminu finala i kako bi sa Mundijala izbacili reprezentaciju Portugala koja trenutno ima samo bod i koja u poslednjem kolu igra protiv Gane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke