Humels: Zasluženo smo pobedili

Autor: Beta Beta
subota 05.07.2014.
01:35
Izvor: Beta

Nemačka je pobedila Francusku i plasirala se u četvrto uzastopno polufinale Svetskog prvenstva. Strelac jedinog gola je bio vrlo srećan.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Nemački fudbaler Mats Humels ocenio je danas da je njegova reprezentacija zasluženo pobedila Francusku i izborila plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

"Igramo fudbal na vrhunskom nivou, imamo kvalitet za osvajanje prvenstva. Francuska je vrhunska ekipa i danas je bila teška utakmica - nije bila obična setnja kroz park. Mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Humels, strelac jedinog na utakmici.

Nemačka je danas u Rio de Žaneiru pobedila Francuku s 1:0, a Humels je u 13. minutu posle centaršuta Tonija Krosa iz slobodnog udarca postigao gol glavom.

"Centaršut Krosa je bio odličan, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme. Ponosan sam što sam postigao gol", rekao je Humels.

Selektor Nemačke Joakim Lev rekao je da je dobra igra njegovih igrača u odbrani odlučila pobednika prve četvrtfinale utakmice.

"Obe ekipe su u odbrani odigrale veoma dobro. Mada mislim da smo mi u odbrani bili mnogo pokretljiviji i da smo malo bolje odigrali. To je odlučilo pobednika, zatvorili smo njihove napadače i oni nisu uspeli da dodju do izjednačenja", rekao je Lev.

Nemačka će se u polufinalu Svetskog prvenstva sastati s pobednikom duela izmedju Brazila i Kolumbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke