Inter konačno ozbiljan klub, Ikardiju kazna i ultimatum, bivši kapiten na "diskontu"! Ko će se upecati?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.02.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Maurito Ikardi sada bez mnogo rešenja, čak i kada je transfer u pitanju. Klub pokazao da se dolaskom Marote mnogo promenilo...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Inter neće lako popustiti, Ikardi bi danas dok je ekipa na putu na meču LE mogao da se vrati i trenira, međutim, videćemo hoće li se pojaviti u trening centru.

Čeka ga kazna, možda i još jedno hlađenje na "Meaci" protiv Sampdorije u nedelju. Odlučiće predsednik Žang.

Zanimljivo da je Ikardi odbio letos da plati kaznu kada je kasnio u "Apijano Đentile" na prozivku, odnosno početak priprema.

Čini se da je spreman da spusti loptu, ali Inter je sada prelomio, ili će prihvatiti ugovor od 7 miliona evra plus bonuse, ili će biti prodat na leto.

Pitanje je samo ko bi mogao da se pojavi, klauzulu neće platiti niko, pa bi navodno "crno-plavi" pristali na oko 90 miliona za svog doskorašnjeg kapitena.

Prema pisanju italijanskih medija nadaju se da bi PSŽ mogao da zameni Kavanija, Real je otpao jer oni žele Luku Jovića, u Barsu koju je napustio Ikardi se neće vratiti.

Postoji i varijanta koju je Marota hteo u Juventusu, zamena za Iguaina, samo sada ne bi došlo do trampe, već bi Juve omogućio Mandžukiću da ode u Kinu i uzme bogatstvo na kraju karijere, a kupio Ikardija od najvećeg rivala.

Ipak, ta varijanta je nerealna, jer u Juventusu ne razmišljaju o tome, niti žele probleme u svlačionici koje nosi Ikardi.

Na kraju pominje se Junajted, gde je nezadovoljan Lukaku, Inter bi rado napravio tu trampu, ali da Solskjer je već upozorio klub da kada su pojačanja u pitanju prvo moraju da gledaju karakter igrača, kao što je to činio Ser Aleks u svoje vreme.

Čini se da Ikardi neće imati mnogo izbora, a Inter je pokazao čvrstinu i sada igrač mora da odstupi, ili se suoči sa novim posledicama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 14.02.2019
20:50

Ikardi ce bez sumnje lepo ziveti svoje dane i bice kupaca za njega jer ume da igra i odlican je u sesnaest ali kao covek je potpuna nula i konacno mu Inter daje tretman kakav je davno zasluzio.

avatar
Thursday, 14.02.2019
20:17

ja obožavam ovu vandu

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 14.02.2019
17:27

ovaj bi bio dobar za rotaciju

avatar
The_Matrix
Thursday, 14.02.2019
14:11

Prvo, platio je kaznu od 100k eura zbog kasnjenja i to uz izvinjenje(glupo je napisati da nije hteo jer klub uplacuje novac tj platu). Drugo, Spaleti je najavio da ce dobiti poziv za utakmicu protiv Sampdorije tako da je i to reseneo. Novcana kazna mu opet sledi i sada je ostalo da se sedne za sto i razgovara o situaciji. To sto Juventus hoce ili nece nema blage veze, Inter je jasno stavio do znanja da njima nece prodavati najbolje igrace ma koja cena bila. Igrac ima cenu i to je za sada 110 miliona eura, a zainteresovanih sigurno ima. Od Reala do Celzija!

avatar
yboyka525
Thursday, 14.02.2019
12:53

Ovaj decko je magnet za svakakve glupe price. Milion puta rekao da izmisljaju svasta o njemu, da voli inter, ali eto neverovatno koliko je popularan medju novinarima.

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 14.02.2019
12:49

Niko nije veci od kluba nisu bili ni Vieri a ni Adriano, oba igraca pomenuta su bili isto suspendirani, kad su pravili slicne probleme Interu, a ovo 90 milona ne nikako, nece Inter da pristane da ukida kluzulu, ko bude zeleo morace da plati 110 milona evra, Inter je uvek imao svoje principe, nisu prodali Adrana ispod cene kad je pravio probleme, pojavio se Celsi onda i rekao evo 50 milona evra Inter je rekao ne ne moze, ali zato moze za rekord od 80 milona sto je Celsi odbio, tako da Inter kao klub je imao uvek svoje pricipe, radije ce unistit Ikardija kao onda tvrdoglavog Adriana nego sto ce ga prodati ispod cene, Ikardi vredi na transfermarktu 100 milona, a kad tamo toliko vredi onda ne moze biti prodat za 90 milona,

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 14.02.2019
12:11

..otkud to je odbio da plati kaznu zbog kasnjenja na trening, kako to moze da se odbije kad ti to klub sam umanji na sledecu platu?
Sad citam da je jutros ,navodno, prvi došao u trening centar!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 14.02.2019
12:03

Da je moj Celsi pametan da ga dovede i zavrsi vise tu pricu 9-ke

avatar
Nemanjici
Thursday, 14.02.2019
11:50

Neka mu Vanda nadje klub ;)

avatar
Stratford
Thursday, 14.02.2019
11:47

Koštat će te Vanda najvećih stvari koje si mogao dostići. Ali trebao si znati, s obzirom na to kako ste krenuli u priču..