Inter prelomio oko Kontea, umešao se Pari Sen Žermen?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.08.2020.
09:26
Izvor: Sportske.net

Sastanak u utorak, stav Kineza veoma jasan, videćemo šta će doneti Konte u svojim papirima. Sada se, da zbrka bude veća pojavili i Parižani...

EPA-EFE/Ina Fassbender
EPA-EFE/Ina Fassbender

Povezane vesti

U Italiji je i dalje glavna tema Antonio Konte. Trenera Intera sutra čekaju odlučujući razgovori sa klubom, i dalje se provlače priče da je sve gotovo, da su Kinezi prelomili, ali da trener neće dobiti otkaz zbog velike plate.

Konte ima ugovor na još dve godine, Inter će mu ponuditi odštetu, ali pitanje je šta će trener prihvatiti, on i njegov stručni štab bi bruto koštali Inter oko 55 miliona evra, ako mu bude uručen otkaz.

Nekadašnji trener Juventusa i Čelsija je zbog prevare ostao bez 30 miliona evra, radi se poslu u Engleskoj, odnosno investitorima prevarantima, pa ga sada čeka sudski proces, teško će vratiti novac.

I to bi moglo da utiče na odluku, govorka se da bi Konte mogao da se sledećeg leta vrati na klupu Italije, ali sve je na dugom štapu.

Alegri je spreman, navodno već je dogovorio ugovor od 7 miliona neto po sezoni, no sada se pojavio PSŽ.

Baner

Sinoć se posle poraza u Lisabonu moglo čuti da PSŽ razmišlja o promeni, da Leonardo želi da uruči otkaz Tuhelu kako bi doveo Alegrija, ali Italijan bi radije ostao u domovini. Veoma je motivisan da zameni Kontea, on bi krenuo od Škrinjara i Eriksena koji su kod sadašnjeg trenera u drugom planu, eventualno bi čak doveo slobodnog Mandžukića, i ne traži neki veliki novac za pojačanja, što odgovara Kinezima.

Sutra će se saznati sudbina Kontea, čeka Alegri, ali čeka i PSŽ, biće zanimljivo videti rasplet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.08.2020
13:03

A ko kaze da ce Alegri u inter ?

avatar
Mare91Inter
Monday, 24.08.2020
10:04

Alegri je kao stvoren za ovaj tim Intera... čovek koji ne izvoljeva sa izborom transfera, pravi najbolji tim od igrača koje ima na raspolaganju, ne zamera se sa upravom i ne ostavlja haos iza sebe. Čovek koji će garantovano maksimalno iskoristiti Eriksena i Škrinjara.
A ova PMS baba nek ide odakle je došla.

avatar
No rules
Monday, 24.08.2020
09:36

Znam da bi Konte uradio sve da ostane i da bi Inter sa njim sl.sezone napao skudeto, ali ne svidja mi se njegov sistem sa 5 igraca u odbrani. Alegri bi postojeci kadar bolje iskoristio iako bi Konte mozda napravio bolji rezultat.

avatar
JC\'90
Monday, 24.08.2020
09:30

Zbog poraza od Bajerna smeniti Tuhela je glupost. Ovaj Bajern tesko da neko moze da pobedi, naravno desavaju se kiksevi i nadigravanje. Ali Tuhel je sinoc imao odlicnu taktiku, nazalost igraci su igrali samo prvo poluvreme.