Istraga otvorena, Milanove šampionske ambicije ugrožene - Ibri sledi OGROMNA kazna!?

Autor: Stefan Matić
subota 30.01.2021.
14:20
Izvor: Sportske.net

Konačan sud u slučaju Ibrahimović-Lukaku i dalje bez konačnog epiloga.

Povezane vesti

Sevale su varnice u četvrtfinalu kupa Italije. 

Ibrahimović i Lukaku su razmenili sočne psovke između sebe. Kamere su sve zabeležile, Ibra je kasnije i dobio crveni karton zbog drugog žutog. Za sada ona automatska odluka je sledeća, i Šveđanin i Belgijanac su kažnjeni sa po jednim mečom suspenzije u okviru italijanskog kupa. 

Ipak Zlatanu preti i veća suspenzija ukoliko se utvrdi da je Šveđanin vređao na rasističkom nivou. Ibrahimović i Milan su se već izjasnili da su uvrede gde je spominjana "vudu lutka" čisto povezane za specifičnom pričom a ne rasističkim stereotipom. 

Priča datira još iz Lukakuovih dana iz Evertona kada je jedan od direktora "karamela" izjavio da je Belgijanac odbio novi ugovor zato što je njegova majka posetila vudu doktora koji je rekao da napadač mora ići dalje. 

FS Italije je otvorio istragu, pozabaviće se ovim incidentom u narednom periodu. Sada pitanje je da li bi se potencijalna kazna odnosila samo na utakmice kupa, kao u prethodnoj odluci, ili bi se odnosila i na prvenstvene utakmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 30.01.2021
16:39

Nova platforma vam je katastrofalna. Izgubili ste veliki dio pratilaca. A vi i dalje nastavite da otezavate uslove prijavljivanja i komentarisanja. Pozz

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 30.01.2021
14:22

Kakav crni rasizam ! Ups , kakav rasizam ....