Klose, svaka čast, ali...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.07.2014.
14:10
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je čestitao Miroslavu Kloseu na velikom dostignuću nakon što je Nemac postao najbolji strelac Svetskih prvenstava svih vremena, ali ipak misli da je Ronaldo to više zaslužio od njega.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Kada je Miroslav Klose postigao drugi gol za Nemačku u pobedi nad Brazilom u polufinalu Svetskog prvenstva kamere su bile uperene u Ronalda pošto je brazilski internacionalac do tok trenutka bio jedan od dva najbolja strelca Mundijala. Nakon tog gola Miroslava Klosea kojim je nemačka povela sa 2:0, Ronaldo je na drugoj poziciji večne liste strelaca.

Žoze Murinjo je čestitao nemačkom reprezentativcu na ovom velikom dostignuću, ali je ipak istakao da je Ronaldo bio najbolji fudbaler u protekle dve decenije.

Svaki gol Miroslava Klosea došao je iz kaznenog prostora, dok su Ronaldovi golovi često bili iz udaraca sa distance ili nakon solo prodora.

Skidam kapu za Klosea. Poštujem ono što je uradio i brojeve koje je dostigao, ali mislim da nije fer prema igraču koji je najbolji na svetu nakon Maradonine ere.

Mislim da je Ronaldo najbolji igrač u protekle dve decenije.“, rekao je Murinjo koji je radio sa Ronaldom u periodu dok je bio pomoćni trener Bobiju Robsonu u Barseloni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke