Kolumbija jača od 'Slonova'!

Autor: Vladimir Nestorović
četvrtak 19.06.2014.
19:55
Izvor: Sportske.net

U veoma uzbudljivom susretu na stadionu u Braziliji selekcija 'Kafedžija' nadigrala je Obalu Slonovače, a konačan rezultat bio je 2:1.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Najavljivan kao neizvestan i susret vredan pažnje, duel između Kolumbije i Obale Slonovače to nije pokazao u prvih 45 minuta, kada smo videli samo jednu priliku, kada je Teofilo Gutijerez promašio stopostotnu šansu pred golom čuvara mreže 'Slonova' Barija.

Posle 15-minutnog odmora, kao da su na teren izašle druge dve ekipe. Kolumbija je krenula silovito, zapretila preko Huana Kvadrada, ali je golman uz pomoć prečke uspeo da sačuva svoju mrežu.

Svoju terensku inicijativu sa dva brza pogotka krunisale su 'Kafedžije', prvo u 64. minutu preko Džejmsa Rodrigeza, a zatim i u 70. preko Huana Kintera, koji je priliku dobio u drugom poluvremenu.

Uzvratila je Obala Slonovače preko Žervinja, koji je svojim solo prodorom vratio nadu afričkoj selekciji za 2:1, ali je to bilo sve što smo od njih videli do kraja susreta.
Pobeda Kolumbije mogla je da bude još ubedljivija, pošto je Kintero iz velike udaljenosti testirao Barija, ali je golman 'Slonova' bio priseban.

Kolumbija posle dva odigrana susreta ima šest bodova u grupi C, Obala Slonovače tri, a Japan i Grčka su još uvek bez bodova, ali imaju samo jedan odigran meč.

Brazil Soccer WCup Colombia Ivory Coast

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke