Krunić: "Najveća kriza otkako sam u Milanu"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 06.02.2023.
15:45
Izvor: Sportske.net

Milan naredni meč igra u petak na svom terenu protiv Torina.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Fudbaler Milana Rade Krunić rekao je da se klub nalazi u najnegativnijem periodu od kad je on njegov član, nakon što u poslednjih sedam utakmica nije ostvario pobedu.

"Svakako, otkako sam ja ovde i otkako je trener Stefano Pioli ovde, mislim da je ovo najnegativniji period koji smo doživeli. Dajemo sve od sebe, trudimo se da damo sve od sebe", rekao je bosanskohercegovački fudbaler za Skaj.

Aktuelni prvaci Italije poraženi su u nedelju kao gosti od gradskog rivala Intera sa 1:0, u utakmici 21. kola Serije A.

Posle serije loših rezultata i izjednačenog jednog negativnog rekorda iz 1974. godine, Milan se nalazi na šestom mestu Serije A sa 38 bodova.

Krunić je dodao da ne veruje da je problem u taktici.

"Skudeto smo osvojili istom taktikom kao i ove godine. Nešto se mentalno promenilo. Ne mogu da razumem, ne mogu da pronađem pravo objašnjenje", dodao je 29-godišnji vezni igrač.

Milan je protiv Intera igrao u sistemu 3-5-2, a Krunić ističe da su pokušali  da odigraju defanzivnije.

"Definitivno smo pripremili defanzivniju igru, hteli smo da se bolje branimo u prvom poluvremenu i pokušamo iz kontri. Nije išlo kako smo planirali i kako smo se nadali. U drugom poluvremenu smo malo više stvarali šanse i bili smo oprezniji u odbrani. Ako postoji jedna pozitivna stvar, to bi bilo to", zaključio je Krunić.

Milan naredni meč igra u petak na svom terenu protiv Torina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke