Kumana čeka žestoka kazna, Barsa možda i do kraja godine bez trenera!

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.11.2020.
19:43
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone pred potencijalnim problemom.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman bi mogao da bude suspendovan na nekoliko utakmica, pošto je javno kritikovao VAR i suđenje u La Ligi.

Kuman je bio posebno ljut posle poraza Barselone od Real Madrida, kada je i javno rekao da je VAR uvek na štetu Katalonaca.

Danas je stigla potvrda da će disciplinska komisija La Lige odlučiti o kazni, a spekuliše se da bi ona mogla da bude od dve do čak 12 utakmica.

Kuman večeras vodi Barselonu u Ligi šampiona, a potom čeka dozvolu, odnosno odluku La Lige pred subotnji duel sa Betisom.

Ukoliko kazna bude "paprena", Kuman bi mogao da "odmara" sve do Nove godine, mada, bilo bi zaista previše zbog izjave da je VAR uvek protiv Barse.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 06.11.2020
01:59

Kumana ceka kazna Ako ne bankrotiraju?
Jesam jedini ovdje kojeg zanima koliki je Messijev bonus za lojalnost klubu? Cujem da je visemilijunski.

avatar
Mirjevac
Thursday, 05.11.2020
15:45

Mogu slobodno da ga kazne ako je izjavio ne istinu, neka ta komisija proveri i ne samo realivu igru protiv Barce vec protiv vise klubova i videce se da su Var i sudije igrali za Real!

avatar
Offside
Wednesday, 04.11.2020
22:10

Jeste kritikovao posle utakmice sa nama ali treba uzeti u obzir zar koji El Klasiko nosi a i reci iskreno,VAR je tesko smece koje unistava igru i sa time se sigurno slaze veliki broj navijaca.Ne branim ga ali smatram da je rekao ono sto dosta ljudi misli a na sve to kada se uzme u obzir ranije spomenuti naboj Klasika,meni je ovo potpuno razumljivo i svaka drakonsaka kazna bi bila smesna...

avatar
P. S.
Wednesday, 04.11.2020
21:12

Ukoliko Kuman dobije 12 utakmica suspenzije onda će se ispostaviti da VAR (zbog koga i jesu nezasluženo izgubili El Klasiko) nije bio na štetu već u korist Katalonaca.