Prekardašio - Dembele je definitivno Barsin nerešiv problem!

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.12.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net

Francuz napravio ponovo istu grešku.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Osman Dembele je opet povređen i verovatno je glavni krivac za to.

Jedan od pouzdanijih španskih novinara, Havi Migel, otkrio je danas u svom članku za As da je Dembele ponovio istu grešku - nije prijavio nelagodu u mišiću, što se kasnije ispostavilo kao pogrešan potez.

Naime, lekarski tim Katalonaca je strogo naredio Dembeleu da prijavi ako oseti i najmanju nelagodu u zadnjoj loži, jer je istu povredio više puta od dolaska u Barselonu.

Dembele je bol osetio već u 50. minutu, tek što je ušao u igru na poluvremenu, ali do kraja meča nije ništa prijavio, i tako verovatno uticao na pogorašnje povrede.

Havi Migel isto naglašava da je glavni Dembeleov problem što ne poznaje svoje telo i da je ovim to dokazao po ko zna koji put, te da je to razlog učestalih povreda istog mišića.

Dembele će ovaj put dobro proći, vraća se početkom januara, ali izgleda da je samo pitanje do kada će igrati i kada će ponovo napraviti istu grešku.

Francuz je u Barselonu stigao leta 2017. godine umesto Nejmara za 105+40 miliona evra, a do sada nije uspeo da spoji duže od tri meseca bez povrede...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Wednesday, 16.12.2020
17:32

A da je izasao cim oseti nesto, svi bi pricali kako je kilav i kako je fudbal nekas bio muski sport...
Decko probao da igra jer je osetio da moze, povredio se nazalost i to je to. Bolje bi bilo Barsi da mu koriguje treninge i zivotne navike ako je moguce, i da se dovede u najbolju mogucu formu.

avatar
Oldboy
Wednesday, 16.12.2020
17:09

Dajte deci milione pa nek vas zaj..... ju

avatar
P. S.
Wednesday, 16.12.2020
15:39

A inače je pa mnogo koristan u tih par utakmica što odigra između dve povrede. Ne samo što su bacili ogromne pare za potpuno beskorisnog nazovimo fudbalera već nikome neće moći da ga uvale ni za džabe.