Lampard u opasnosti, mediji izbacili tri moguća naslednika!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.12.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Čelsi loš u poslednje vreme, koliko će strpljenja imati Abramovič.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Čelsi nije u formi, posrću, nisu uspeli da posle debakla u londonskom derbiju protiv Arsenala da dobiju ni Aston Vilu.

Sada su "Plavci" tek šesti, imaju dve utakmice više od Vile, po jednu od Liverpula, Junajteda, Evertona. Vodeći Redsi bi se u slučaju današnje pobede odvojili na +9, a Čelsi drugog dana nove godine čeka duel sa Sitijem.

Ako izgubi od Pepa, to bi moglo ozbiljno da zaljulja Lamparda, pronose se već priče da je klub nezadovoljan, mnogo je uloženo, a ona najskuplja pojačanja Haverc, pa i Verner ne vraćaju ništa. Zijeh je povređen, sve u svemu, situacija nije sjajna.

Mediji već licitiraju, navodno tri imena su u igri ako Abramovič odluči da otpusti svog nekadašnjeg igrača i ljubimca. Pretpostavlja se da će imati više strpljenja sa najboljim strelcem u istoriji kluba, ali sa Romanom se zna, brzo se odlučuje na promene.

Tri imena su u igri, odmah se sa dolaskom u PL povezuje iskusni Maks Alegri koji i dalje čeka posao, nije otišao u PSŽ, niti u Inter. Uz njega tu su Tuhel koji je dobio otkaz Parizu i sigurno će biti u modi u PL, ali mnogi se klade na Nunja Espirita Santa.

baner

Bivši golman, poznat kao prvi klijent Mendeša i nekadašnji trener Portoa, radi u Vulvsima dobar posao, već je dovođen u vezu sa većim klubovima, navikao se na PL i mogao bi da dobije šansu. Ali, teško je očekivati da u jeku sezone napusti Vulverhempton. No, Abramovič uvek može da povuče nekog od svojih ljudi, bivšeg trenera, da završi sezonu, a onda od leta krene u novu akciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 01.01.2021
01:48

Treba Celzi da igra u formaciji 4-2-3-1 znaci Mendu stopeti Zma i Rudiger...levo Cilvrl, desno James..u vezi Kante i Kovacic.. ispred levo Pulisic, desno Zijah, sredina Haverc i u spicu Verner i bice drugi na kraju sezone.

avatar
BojanMC
Wednesday, 30.12.2020
23:12

Problem celzija nije trener, već to što sada i drugi klubovi u Engleskoj mogu koliko toliko da im pariraju finansijski. A sta drugo sem finansija može celzi da im ponudi? Pa niko kao klinac ne mašta da igra za celzi nego Real, Barsu, Liverpul, Milan, Bajern I ostale klubove sa najviše medjunarodnih trofeja.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 30.12.2020
15:49

Biće u top 4 kako god. Svi igraju toplo hladno.

avatar
sole
Wednesday, 30.12.2020
15:46

Šlapa trener bez klasične vizije i osećaja za poziciju igrača! Forsira neke svoje favorit igrače i svoju nestručnost baš kao i njegov učitelj (Mourinho) prebacuje i uništava igrače!

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 30.12.2020
14:54

Dati Lampsu sansu do kraja sezone. Ako ne izbori top 4 sa ovim igracima, onda bolje neka sam da otkaz. Najgore resenje je menjati trenera svaki put kad ekipa udje u losu seriju. To se desava i tome uvek ima kraja. Svi prozivaju Solsera kako nema pojma i treba mu dati otkaz, a Junajted drugi u PL odmah iza Liverpula i koliko vidim oni ce biti jedini konkurenti za titulu ove sezone. Ovaj tim Celsija ce dostici vrhunac tek sledece sezone. STRPLJENJE

avatar
Mirjevac
Wednesday, 30.12.2020
21:43

Soskjer je nula id trenera, pogledaj samo koliko je Junajted kupio igraca, da bi trener tek sad da njima nest ostvario! Junajted tek treci a mozda i cetvrti da zavrsi, to mu je limit, Junajted nema trenera a im odlicne igrace!

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 30.12.2020
14:52

Dunster nece dobiti ni city a ni lester, ima da zaostaje 10 bodova za top4, njima je vec sada sezona izgubljena. Igraju ocajan fudbal, nema napretka, evidentno je da on ne moze da izvuce celsi. Sto duze cekaju posledice ce biti vece, jos kada ih atletiko glatko izbaci mogu da zakljuce sezonu. Mozda je za ovaj mladi tim i najbolje da sledece sezone ne igraju evropu