Legenda Čelsija se vraća u klub!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.05.2019.
21:26
Izvor: Sportske.net

Prema nekim izvorima, neće biti jedini.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Čelsi je ove sezone uspeo da obezbedi plasman u Ligu šampiona i to je praktično sve što se pozitivno vezuje za londonski klub.

"Plavci" nemaju prava da kupuju nove igrače u narednih godinu dana, sve glasnije se govori da će Mauricio Sari uskoro postati bivši, a do promena će doći i na višim nivoima.

Skaj sport javlja da je sve dogovoreno u vezi povratka Petra Čeha u Čelsi, ovoga puta kao sportski direktor kluba.

Navijačima je uvek drago kada vide da se legende kluba vraćaju na mesto starih uspeha, ali velika je dilema hoće li se Čeh snaći u novoj ulozi.

Mesto trenera je navodno rezervisano za Frenka Lamparda, njemu ide i više nego dobro u Derbiju sa kojim igra finale baraža za ulazak u Premijer ligu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 21.05.2019
23:59

Cech,Terry,Lampard,Ballack,Drogba nadam se da ce za sve biti mjesta u Celziju na svim vaznim pozicijama .Bilo bi sjajno kada bi ponovo bili na okupu da opet Celzi bude onaj stari .

avatar
Stabber
Wednesday, 22.05.2019
15:37

Nema to nikakve veze ako se oni vrate da ce biti napredka

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 23.05.2019
03:35

Ima itekako veze jedno je kad je Ballack ili Drogba sportski direktor i kada vrsi pregovore sa igracima oko transfera gdje je mnogo lakse onda ubjediti dobrog igraca da dodje za razliku od nekog drugog covjeka .Jedno je kad je Lampard trener i sva svlacionica ce zbog zasluga i statusa u Celziju koji Lampard ima imati postovanje i respect prema tome treneru zbog svega sto je napravio kao igrac u Celziju i sigurno da bi imao veci autoritet od Sarija na klupi. Isto Terry bi bio bolji kao pomocnik sada od Cudicinia ili Zole.Sto se tice Cecha on je za mene kao stvoren da bude trener golmana u Celziju....

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 21.05.2019
21:45

Ekstra! Ceh je veoma obrazovan i inteligentan covek sto je retkost medju fudbalerima i ne sumnjam da ce se snaci na poziciji sportskog direktora. Ja bih ostavio Sarija jos ovu sezonu, ipak je Lamps tek jednu sezonu u menadzerskom poslu.

avatar
Obican gradjanin
Tuesday, 21.05.2019
21:37

Sjajna vest, mislim da će se odlično snaći na toj ulozi.