Liga 1 - Rajković sačuvao mrežu, Rems konačno pobedio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.11.2021.
17:00
Izvor: Sportske.net

Posle šest mečeva bez pobede, konačno su osvojena tri boda.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Današnji program u okviru 15. kola francuske Lige 1 počeo je pobedom PSŽ-a nad Sent Etjenom od 3:1, više o tom meču čitajte OVDE, a tokom popodneva su odigrane još četiri utakmice.

Najveću pažnju privlači pobeda Remsa sa našim Predragom Rajkovićem na golu, prva posle serije od šest mečeva bez trijumfa. 

Rems je danas savladao ekipu Klermona sa 1:0, a gol odluke postignut je tek u nadoknadi vremena, kada je Konan savladao golmana Đokoa i doneo veliku radost domaćima. Ovo je ekipi Remsa tek treća pobeda od početka sezone, zahvaljujući kojoj se probio na 14. mesto na tabeli sa 16 bodova.

Bordo je doživeo novi poraz, ovoga puta na svom terenu protiv Bresta rezultatom 2:1, a junak trijumfa gostiju bio je dvostruki strelac Le Duaron koji je golovima u 60. i 66. minutu doneo preokret ekipi Bresta posle vodećeg gola koji je za ekipu Bordoa postigao Gregersen u 43. minutu.

Uspešan u gostima bio je i Ren koji je sa 2:0 savladao ekipu Lorijena. Laborde je u 76. minutu ''načeo'' domaće, a samo dva minuta kasnije trijumf je potvrdio Doku.

Konačno, Monako je bez suspendovanog Pavlovića osvojio bod na svom terenu protiv Strazbura. Meč je završen rezultatom 1:1, a oba gola postignuta su sa bele tačke. U poslednjim trenucima prvog poluvremena, Ben Jeder je doveo ''Kneževe'' u vođstvo, a tek što je počelo drugo poluvreme, penal su iznudili i gosti, a precizan sa bele tačke bio je Ažork - 1:1.

Francuska, Liga 1, 15. kolo

Nedelja:

Bordo - Brest 1:2
Lorijen - Ren 0:2
Monako - Strazbur 1:1
Rems - Klermon 1:0
17:00h Monpelje - Lion
20:45h Marsej - Troa

Ranije danas: St. Etjen - PSŽ 1:3

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke