Liverpulu se ovo nikada nije desilo u Klopovoj eri!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.01.2021.
23:24
Izvor: Sportske.net

Ko bi rekao da i njima ovo može da se desi?

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

VBA, Njukasl i sada Sautempton i skoro 270 minuta bez datog gola!

Utakmice na kojima bi navijači Liverpula bili nezadovoljni da je osvojeno sedam od potencijalnih devet bodova, Redsi su uzeli samo dva!

VBA je ukrao bod na Enfildu, Liverpul je u Njukaslu potom igrao daleko bolje, ali ruku na srce i nije imao sreće da dođe do zaslužene pobede.

Ako je na njoj zaslužio da pobedi, onda ne može da se kaže da je ovo nezaslužen poraz. Liverpul je odigrao lošije nego protiv Njukasla, sličano kao i protiv VBA. Lopta je išla sporo, igrači su imali potez više, samim tim i ubijali sopstveni brzi stil koji je i ubitačan za sve rivale.

Ono što je svakako za Klopovu glavobolju jeste skoro 270 minuta bez datog gola. Od kako je Sadio Mane pogodio u 12. minutu protiv VBA, Liverpul je bez pogotka na naredne dve utakmice.

Statističari kažu da je to najduži niz Liverpula bez postignutog gola od dolaska Jirgena Klopa.

Liverpul je i dalje lider sa 33 boda, ali isto toliko ima i Mančester Junajted i to uz meč manje. Uz to, Mančester Siti je prišao na četiri boda, a ima čak dva meča manje.

Čeka nas nikad luđa trka u PL...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Tuesday, 05.01.2021
13:43

Trebaju promene u ekipi. Prodati npr. Salaha dovesti Mbapea...

avatar
devil
Tuesday, 05.01.2021
12:55

Jel i za ovo kriv Junajted?😁😁😁

avatar
äxwell
Tuesday, 05.01.2021
10:21

VAR se ove sezone koristi za zakuvavanje borbe za titulu. Juce su po standardima koja su stavljena do sada trebao imati 2 cista penala. Volkot uljece sa dvije noge u Milnera, ni faula nije bilo, a trebao je crveni popiti. Manea i Salaha dave i zaustavljaju sa nekim MMA potezima, takodje ni faula ne dobiju. Na drugoj strani Soton daje gol iz nepostojeceg prekrsaja i simulacije Armstronga.
Fabrikovani rival za titulu sa druge strane dobija utakmice posle kraja utakmice. Igraci se sami saplicu i dobijaju penale.
Sa postenim sudjenjem Liverpul bi vec imao 10 bodova vise od prvog pratioca. Ali kako onda zadrzati nivo zainteresovanosti za PL ostalim navijacima?!

avatar
_mladen_
Tuesday, 05.01.2021
01:23

Svakome timu je potrebno osvezenje, ovo je vec treca sezona i Jota je bio savrsen igrac da odmeni nekoga iz napada i da pruzi nesto drugacije. Sve mi se cini da ce na leto jedan igrac iz napada da odleprsa, jer je potrebna nova energija. Jos jedan problem sto u Lvierpulu ako ne postigne gol napad, sredina sigurno nece. Van Dajk je u ovakvim situacijama dosta znacio, jer je postigao tih par golova i otvarao ekipe.

avatar
Solskjerove bebe
Tuesday, 05.01.2021
00:29

Pa kako dragi Floppe?